Minecraft Legends dostigao 3 miliona igrača za svega 2 nedelje

0
43
minecraft-legends-dostigao-3-miliona-igraca-za-svega-2-nedelje

Minecraft je najprodavanija igra svih vremena, sa preko 238 miliona kopija preko mnogih platformi za gejming. Iako je malo verovatno da ćemo ikada videti Minecraft 2, tim u Mojang-u je održavao ime Minecrafta sa brojnim spin-off naslovima koji ukrštaju mnoge različite žanrove. Najnovije izdanje – Minecraft Legends – već je uspelo da nadmaši 3 miliona igrača za nešto manje od dve nedelje.

Objavljujući na Twitteru, zvanični Minecraft Legends nalog je otkrio da je “#MinecraftLegends upravo pokrenut i da je preko 3 miliona igrača već uskočilo! Sa zadovoljstvom najavljujemo naše prvo ažuriranje igre, koje upravo sada počinje da se probija na podržane platforme!“

U odlasku na njihov blog, možemo da vidimo punu listu promena i poboljšanja koja dolaze sa ovom prvom hitnom ispravkom, odnosno poboljšanja povezivanja, ispravke performansi i stabilnosti i promene lokalizacije – sa obećanjem da će još biti na putu u budućnosti.

Za neupućene, Minecraft Legends je akciona strateška igra u realnom vremenu koja vas vidi kako “istražujete nežnu zemlju bogatih resursa i bujnih bioma na ivici uništenja. Opustošene svinje su stigle, a na vama je da inspirišete svoje saveznike i povedete ih u strateške bitke za spas sveta!“

Budući da je Xbox first-party izdanje, Minecraft Legends je lansiran od prvog dana na Xbox Game Pass-u, pa je vredno napomenuti da broj od 3 miliona igrača nije jednak broju prodatih kopija. Ipak, to što je preko 3 miliona ljudi isprobalo igru za manje od dve nedelje je impresivno. Biće zanimljivo videti kako će se naslov razvijati tokom vremena – kako u pogledu sadržaja koji se nudi, tako i u pogledu baze igrača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More