Minecraft izgleda konačno dobija nadogradnju za Series X konzole

0
72
minecraft-izgleda-konacno-dobija-nadogradnju-za-series-x-konzole

Minecraft je definitivno najprodavanija igra svih vremena, sa kreativno fokusiranim sandboxom koji je prodao 238 miliona kopija. Uprkos tome, tim u Mojangu još uvek nije nadogradio igru za konzole trenutne generacije, a naslov je dostupan samo putem backwards kompatibilnosti. Ovo izgleda da se konačno menja – barem prema jednom odboru za ocenjivanje.

Kako je otkrio korisnik Twittera ‘Andrew Marmo’, nemački odbor za ocenjivanje igara (GSK) je nedavno objavio novi unos za Minecraft na Xbox Series konzolama – što sugeriše da će igra uskoro dobiti svoje dugo očekivano nadograđivanje trenutne generacije.

Iako još uvek nije zvanično najavljeno, ovo ažuriranje gotovo potvrđuje da će uskoro biti dostupna verzija Minecraft za trenutnu generaciju.

Trenutno, igra radi samo na 1080p na Xbox Series X zbog činjenice da Minecraft nikada nije poboljšan za sada poslednju generaciju Xbox One X. Osim toga, prethodno najavljeni ‘Super Duper Graphics Pack’ nikada nije došao do realizacije – niti je reklamirani ray-tracing mode.

S obzirom na to da je trenutna verzija Minecrafta toliko daleko iza u tehničkom smislu, ova nadogradnja za Series X|S ne može doći dovoljno brzo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More