Microsoft uveo porodični paket Xbox Game Pass pretplate

0
56

Nakon test faze prošlog meseca, Microsoft je sada zvanično najavio novi Xbox Game Pass nivo „prijatelji i porodica“. Iako se o ovome u početku pričalo kao o porodičnom planu, Microsoft se oslanja na činjenicu da i grupe prijatelja često dele pristup uslugama.

Xbox Game Pass paket prijatelja i porodice je sada dostupan za sve u Kolumbiji i Irskoj. U Irskoj će nivo koštati 21,99 evra mesečno, što je veoma razumno s obzirom da možete da odobrite pristup još četiri osobe, što vam daje pet pretplata na Game Pass Ultimate za otprilike cenu dva odvojena Game Pass Ultimate članstva.

Ne možete da delite svoju pretplatu sa igračima u drugoj zemlji, ali Microsoft ne ide tako daleko kao Netflix da pokušava da naplati po pojedinačnom domaćinstvu. Pored toga, dobijate sve pogodnosti Game Pass Ultimate, uključujući Xbox Live Gold, pristup konzolnim i PC igrama, pristup EA Play i mesečne pogodnosti.

Microsoft nije najavio kada će ovaj paket pretplate uvesti u druge zemlje, tako da je za sada dostupan samo u Kolumbiji i Irskoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Microsoft uveo porodični paket Xbox Game Pass pretplate appeared first on PLAY!.

Original Article