Microsoft ukida Xbox Game Pass pretplatu za 1$

0
68
microsoft-ukida-xbox-game-pass-pretplatu-za-1$

Velike su šanse da ste, ako ste bili novi pretplatnik na Xbox Game Pass poslednjih godina, imali priliku da dobijete mesec dana pretplate za samo 1 dolar. Ova ponuda je bila široko korišćena i pomogla je u rastu Game Pass-a na konzolama i računarima. Međutim, svemu dobrom mora doći kraj.

Microsoft je zvanično prestao da nudi svoju probnu ponudu od $1 za Xbox Game Pass. U izjavi poslanoj The Verge-u, portparol Microsoft-a je rekao: „Zaustavili smo našu prethodnu uvodnu ponudu za Xbox Game Pass Ultimate i PC Game Pass i procenjujemo različite marketinške promocije za nove članove u budućnosti“.

Iako ovo može usporiti rast Game Pass-a u kratkom roku, Microsoft je nedavno dobio neke pozitivne vesti o akviziciji Activision Blizzarda. CMA, koji se smatra najstrožim regulatorom koji stoji na putu dogovora, nedavno je „suzio obim“ svojih zabrinutosti i priznao da dogovor „neće rezultirati“ manjom konkurencijom između Xbox i Playstation brendova.

Ako akvizicija prođe sredinom 2023. kako je planirano, Microsoft će imati gomilu novog sadržaja koji će uneti u Game Pass širom Activision Blizzard franšiza. Uz to, Game Pass bi trebalo da doživi rast zasnovan na svojoj jačoj ponudi sadržaja. Osim toga, Microsoft bez sumnje ima na umu i druge promocije, iako one mogu na kraju biti sezonske, a ne neograničene.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More