Microsoft predstavlja svoj novi Canary Channel za Windows insajdere

0
46
microsoft-predstavlja-svoj-novi-canary-channel-za-windows-insajdere

BIZIT Seminar


PCPress.rs Image

Microsoft je predstavio svoj novi „Canary Channel“ za Windows insajdere kako bi podržao pregled verzija promena platforme.

PCPress.rs Image

Insajderi preseljeni na Canary kanal dobiće obaveštenja o migraciji u OS

„Novi Canary Channel će biti mesto za pregled (preview) promena platforme koje zahtevaju duže vreme pre nego što budu puštene korisnicima “, rekao je tehnološki gigant u postu na blogu u ponedeljak. Slično kao kod Dev Channela, neke od promena koje će kompanija isprobati na Canary Channelu možda nikada neće biti isporučene, a druge bi mogle da se uvedu u buduća izdanja Windows-a „kada budu spremna“.

„Bildovi objavljeni na Canary Channel-u imaće veći broj verzija od Dev, Beta i Release Preview kanala — počevši od 25000 serija verzija“, dodaje se. Insajderi koji su ranije bili na Dev Channel-u su već primili ove bildove i da bi bili sigurni da i dalje dobijaju nova ažuriranja, kompanija premešta ove insajdere na Canary kanal.

Insajderi preseljeni na Canary kanal primaće obaveštenja o migraciji u operativnom sistemu (OS) i putem emaila. „Bildovi koji će biti poslati na Canary kanal biće potpuno sveže, stizaće vrlo brzo nakon što budu napravljene, što znači da će biti urađeno vrlo malo validacije i dokumentacije pre nego što budu ponuđene insajderima“, saopštila je kompanija.

U međuvremenu, Microsoft održava događaj 16. marta, gde će pokazati „kako će veštačka inteligencija (AI) pokretati potpuno novi način rada za svaku osobu i organizaciju“.

Izvor: Techlusive

eFakture


Tagovi: , ,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.