Microsoft OneDrive AI planovi

0
60
microsoft-onedrive-ai-planovi

Telefoni 23/H1


PCPress.rs Image

Microsoft održava specijalan OneDrive događaj 3. oktobra na kojem kompanija planira da ponudi „uvid u naše AI planove“ za uslugu skladištenja u oblaku. Događaj „Budućnost upravljanja datotekama“ će se prenositi uživo na Microsoft timovima i izgleda da će uključivati redizajnirani OneDrive interfejs, zajedno sa novim funkcijama pretraživanja i deljenja koje pokreće veštačka inteligencija.

PCPress.rs Image

OneDrive događaj će se održati samo nekoliko dana nakon Microsoftovog „specijalnog događaja“ u Njujorku 21. septembra. Priča se da će Microsoft lansirati tri nova Surface uređaja na ovom događaju, uz obećanja o poboljšanju veštačke inteligencije za Microsoft 365, Windows, Bing i još mnogo toga. Možda ćemo čak videti neke od ovih promena OneDrive-a na Microsoft-ovom septembarskom događaju, sa dubljim zaronima tokom ovog oktobarskog prenosa uživo.

OneDrive godinama nije imao značajnu reviziju, tako da bi bilo koje AI funkcije potencijalno mogle značajno poboljšati mogućnost pretraživanja fotografija i dokumenata na usluzi za skladištenje u oblaku. Microsoft takođe nastavlja sa dodavanjem Copilot pomoćnika u svoje različite aplikacije i usluge, tako da bismo čak mogli videti i namenski Copilot za OneDrive.

Izvor: TheVerge

PC Press Studio


Tagovi: , ,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.