Microsoft najavio jesenji [email protected] – događaj posvećen indie igrama

0
46

Već godinama Microsoft zagovara svoj [email protected] program, nudeći pažnju mnogim indie naslovima koji bi inače ne bi privukli pažnju igrača. Deo ove inicijative uključuje hostovanje [email protected] izložbenih prezentacija – od kojih je najnoviji sada najavljena.

Objavljujući na Xbox blogu, Microsoft je rekao „Dobre stvari će se sigurno dogoditi kada pomešate [email protected] i /twitchgaming! Ovde smo još jednom da pokažemo ažuriranja i nove najave neverovatnih igara koje dolaze na Xbox od nezavisnih developera.”

Održavajući se 14. septembra, izložba će početi 30 minuta pre vremena sa pretprogramom Black Girl Gamers.

Nakon završetka uvodne emisije, fanovi mogu očekivati da vide ažuriranja za veliki broj indie igara, uključujući Metal: Hellsinger, You Suck at Parking, Ghostbusters: Spirits Unleashed, „plus nekoliko drugih zabavnih naslova“.

Pored toga, proizvođač konzole će se dotaknuti nadolazećih Xbox Game Pass naslova sa događajem koji takođe sadrži intervjue sa programerima i duboke zarone. Budući da traje 90 minuta, obožavaoci mogu da očekuju bar nekoliko iznenađenja kada [email protected] Fall Showcase krene uživo 14. septembra u 19:00 po našem vremenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Microsoft najavio jesenji [email protected] – događaj posvećen indie igrama appeared first on PLAY!.

Original Article