Microsoft je pokrenuo Windows 11 ažuriranje za 2023. godinu

0
80
microsoft-je-pokrenuo-windows-11-azuriranje-za-2023.-godinu

Ikotek

PCPress.rs Image

Microsoft je započeo implementaciju Windows 11 ažuriranja za 2023. godinu, poznatog i kao verzija 23H2, koje donosi neke manje funkcije. 

PCPress.rs Image

Još jedno Windows 11 ažuriranje

One uključuju i Copilot i druge aplikacije sa veštačkom inteligencijom koje su najavljene u septembru. Možda se pitate: “Zar Microsoft nije nedavno izdao veliko Windows 11 ažuriranje?” I bili biste u pravu. Međutim, ispostavilo se da je to ažuriranje, koje je lansirano 26. septembra, zapravo bilo samo pregled veštačke inteligencije namenjen prošlogodišnjem Windows 11 ažuriranju 22H2. Kao rezultat toga, Copilot zapravo nije dostupan većini korisnika Windowsa tokom poslednjih nekoliko nedelja.

Razumljivo je da budete zbunjeni, jer je Microsoftovo rukovanje Copilotom bilo zbunjujuće od početka. Prvi put smo čuli da stiže kao “Windows Copilot” u maju, gde su suštinski ugradili funkcije veštačke inteligencije koje smo videli u Edge Copilotu i sličnim alatima direktno u srce Windowsa. Copilot je postao glavna zvezda najnovijeg Surface događaja kompanije Microsoft, gde je sam hardver zauzeo drugo mesto u odnosu na ambicije kompanije u oblasti veštačke inteligencije.

Dakle, ako jedva čekate da isprobate Copilota, proverite Windows Update. Osim toga, Windows 11 ažuriranje za 2023. godinu transformiše ugrađenu aplikaciju za četovanje u Microsoft Teams, koja će se po difoltu nalaziti na vašoj traci sa zadacima. Takođe ćete moći da pronađete Windows 11 komponente pod novom oznakom “System” u odeljku “All apps” na Start meniju. Te komponente sistema će takođe biti pod novom stranicom u aplikaciji Settings u odeljku “System”.

Izvor: Engadget

PC Press Studio


Tagovi:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.