Microsoft je greškom nagovestio Final Fantasy 7 Remake za Xbox

0
71
microsoft-je-greskom-nagovestio-final-fantasy-7-remake-za-xbox

Nakon izlaska Final Fantasy VII Remake na PlayStation konzole 2020. godine, mnogo jezika oko ekskluzivnosti igre je sugerisalo da bi kritički hvaljeni naslov uskoro mogao pronaći svoj put na Xbox konzole. Iako se to još nije dogodilo, nedavni post Microsofta je ukazao da je njegovo izdanje za Xbox neposredno. Nažalost, proizvođač konzola je sada potvrdio da to nije slučaj.

Pre nekoliko dana kao deo posta za Fathers Day, brazilski Xbox nalog je objavio fotografiju na Twitteru koja prikazuje mnoge protagoniste video igara i njihovu decu. Jedan od likova koji su uključeni bio je Barret iz Final Fantasy VII Remake – što je mnoge navelo da veruju da bi igra uskoro mogla pronaći svoj put na Xbox konzole.

Post je brzo izbrisan, što je neke navelo da dalje veruju u ovu činjenicu. Nažalost, čini se da to nije slučaj, sa Microsoftom koji je za Eurogamer izjavio: “Slika je objavljena greškom i uklonjena jer je uključivala naslov koji nije dostupan na Xbox platformi.”

Dok da, Final Fantasy VII Remake trenutno nije na Xboxu, izjava ne poriče da bi mogao stići u nekom trenutku u budućnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More