Microsoft Flight Simulator

0
256

Posle 14 godina pauze, Microsoft Flight Simulator je konačno nadograđen potpuno novim izdanjem za 2020. godinu, donoseći sa sobom nove tehnologije i prelepo detalјan svet. Kao najstarija igra u Microsoft-ovom spisku (original je objavlјen 1982. godine), ova nova verzija ima mnogo toga da ispuni. Microsoft Flight Simulator, u njegovoj srži, je neverovatno realna simulacija, od uspostavlјanja savršenog poletanja sa stvarnim stresom usavršavanja i sletanja noću, svaki aspekt leta je predstavlјen. Zajedno sa svakim predstavlјenim aerodromom na planeti, Microsoft Flight Simulator daje igračima slobodu da lete bilo gde i bilo kada.

Prve stvarne primetne razlike između ove verzije i prethodnog izdanja, Microsoft Flight Simulator X, je potpuno nova tehnologija korišćena za mapiranje donjeg sveta. Koristeći Bing Maps, Microsoft je uspeo da detalјno opiše svaki grad na svetu sa zapanjujućim realizmom. Ulice ispod su tačne kao u stvarnom životu, a čak postoje i mala vozila koja putuju autoputevima i međugradskim stanicama tokom leta. Druga primetna razlika su vremenski obrasci u realnom vremenu i vazdušni saobraćaj koji su tačni za svaku lokaciju u bilo kom trenutku kada igrač leti. Ovi dodaci zaista čine da se Microsoft Flight Simulator izdvaja iznad konkurencije.

Microsoft Flight SimulatorNajvažniji deo bilo kog leteće simulacije su avioni, a Microsoft Flight Simulator u igru unosi 20-30 detalјnih aviona, u zavisnosti od kuplјene verzije. Na izboru je mnogo različitih aviona, svaki sa njegovim sopstvenim jedinstvenim stilom leta. Od aviona sa dvostrukim potporom poput X-Cub do aviona Cessna Citation CJ4 Jet, svaki avion se oseća i leti različito. Unutrašnjost svakog kokpita izuzetno je detalјna sa svim zamislivim dugmadima i prekidačima. Srećom, igra omogućava prilagodlјive nivoe veština od potpuno ručnog do potpuno automatskog.

Microsoft Flight SimulatorZajedno sa prilagodlјivim kontrolama, Microsoft Flight Simulator omogućava igračima da tačno odaberu kako i gde žele da lete. Meni Flight Plan omogućava igračima da jednostavno odaberu dva aerodroma i idu ili koriste prilagodlјive opcije kao što su unapred podešeno vreme, doba dana i saobraćaj leta. Upravlјanje avionom kroz turbulentno vreme nije lak zadatak, ali Microsoft Flight Simulator čini ulazak u igru što lakšim pomoću sveobuhvatnih tutorijala. Od objašnjenja instrumenata do obrasca saobraćaja i planiranja navigacije, Microsoft ima sve pokriveno da čak i početnike pilote s lakoćom digne u nebo.

GamePlay Osim letjenja s jednog mesta na drugo, igračima se nude i drugi mod-ovi. Jedan od njih je mod aktivnosti, koji postavlјa teže letove, specifične uslove sletanja ili izlete u grmlјe, što će omogućiti igračima da se kreću kroz udalјena putovanja na dalјinu. Igra takođe nudi događaje uživo koji će se periodično menjati i predstavlјati različite izazove svima koji igraju igru. Takođe je planirano ažuriranje koje će podržati potpuni VR u bliskoj budućnosti.

Microsoft Flight Simulator dolazi u tri različita izdanja, standardna verzija košta $59,99 i uklјučuje 20 detalјnih aviona i 30 ručno izrađenih aerodroma. Deluxe verzija košta $89,99 i uklјučuje sve u standardnoj verziji, plus 5 dodatnih modela aviona i izrađenih aerodroma. Konačno, Premium Deluxe verzija koštaće igrače $119,99 i dolazi sa svim standardnim sadržajem plus 10 dodatnih aviona i aerodroma. Bez obzira na odabranu verziju, igrači će i dalјe imati pristup ulasku i izlasku sa svakog aerodroma, neki jednostavno neće izgledati tako dobro izrađeni kao drugi. Sama igra zauzima ogromnih 150GB prostora na igračevom hard diskua, a takođe je objavlјena u dvostranoj DVD verziji sa 10 diskova. Takođe je važno napomenuti da će Standardno izdanje igre biti besplatno dostupno svima koji imaju pretplatu na Game Pass.

Sve u svemu, Microsoft Flight Simulator je jedna od najlepših igara ove generacije i pažnja na detalјe je spektakularna. Ova nova verzija stoji iznad ostalih sa njenim neverovatnim pejzažima i prilagodlјivim opcijama koje omogućavaju novim ili igračima veteranima da lako uđu u igru, bez obzira na nivo veštine.

Microsoft Flight Simulator was last modified: 23 jula, 2021 by Nemanja Ristic

The post Microsoft Flight Simulator appeared first on ITNetwork.

Original Article