Microsoft Flight Simulator stiže ovog avgusta

0
5

Kompanija Microsoft i njen tim developera zaduženih za razvoj najnovije letačke simulacije su u prošlom periodu redovno pružali nove detalje, osim onog najbitnijeg – datuma izlaska.

Nakon zatvorene bete, niza fotografija i kratkih klipova uz čiju pomoć se prikazuje velelepnost grafike u Microsoft Flight Simulator, stigao je i specijalni trejler, posvećen prednaručivanju. Kao i kod prethodnih, u ovom trejleru je teško razaznati da li se radi o igri ili snimcima iz stvarnog sveta.

Šalu na stranu, u videu su prikazani raznovrsni elementi koji su u ponudi sa ovom igrom, od sportskih aviona pa sve do putničkih, dok se predeli smenjuju u zavisnosti dela sveta u kojem se nalazite.

Iako trejler poziva na prednarudžbu, na kraju je kao datum izlaska otkriven 18. avgust za PC i Xbox One uređaje. Ako pripadate grupi koja će ovi simulaciju igrati na računarima, red je da na vreme pripremite hardver, pošto će vam za igranje na najvišim podešavanjima trebati premijum komponente i čak 150GB prostora, ali na SSD-u.

The post Microsoft Flight Simulator stiže ovog avgusta appeared first on PLAY!.

Original Article