Microsoft će početkom naredne godine održati specijalnu prezentaciju igara

0
55
microsoft-ce-pocetkom-naredne-godine-odrzati-specijalnu-prezentaciju-igara

Microsoft je ove godine bio prilično ćutljiv. Dok je Game Pass nastavio da dodaje kvalitetne naslove na mesečnom nivou, proizvođač konzola nije učinio mnogo da pokaže svoje lice na brojnim konferencijama i prezentacijama igara 2022. godine. Imajući to u vidu, Microsoft bi mogao da počne 2023. sa velikim praskom, jer više izvora nagoveštava specijalnu prezentaciju početkom 2023.

Kao deo podkasta The Xbox Two, poznati insajderi iz industrije Rand Al Thor 19 i Jez Corden razgovarali su o potencijalu za predstojeću izložbu Xbox igara, pri čemu je prvi tvrdio da je čuo iz 2 odvojena izvora da se Xbox sprema za izlaganje početkom 2023. .

Osim curenja na stranu, sam Microsoft je više puta nagovestio ovu činjenicu, a tim Forza Motorsport – Turn 10 – ranije je rekao da će se „ponovno angažovati početkom 2023.“.

Pored toga, PlayGround Games je ranije ponudio ažuriranje visokog nivoa za sledeći DLC za Forza Horizon 5, rekavši: „Naporno radimo na drugoj ekspanziji Forza Horizon 5. Možete očekivati da vidite (ekspanziju) početkom 2023. Mi ćemo imamo više da podelimo nakon što uđemo u novu godinu” – dodatno dodajući pojam prezentacije početkom 2023.

Bez obzira da li je izlaganje planirano ili ne, mnogi fanovi Xbox-a počinju da se osećaju pomalo uznemireno kada ostavimo na stranu Game Pass, Microsoft nije učinio malo da opravda kupovinu nove Xbox konzole. Nadamo se da će izlog zaista uskoro biti na putu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More