M&I Systems, Co partner SAP NOW 2018

Digitalizacija je imala uticaj na postojeći i čvrsto ustaljeni poslovni model, kao ni jedna promena do sada i pruža beskonačne mogućnosti za transformaciju tradicionalnih poslovnih modela. Šta zapravo predstavlja inteligento poslovanje, koje mogućnosti pruža digitalizacija i na koji način povezuje procese, ljude i stvari?

U utorak, 9.oktobra, 2018 u Jugoslovenskom dramskom pozorištu u Beogradu, kompanija SAP organizovaće SAP NOW gde će predstaviti svoju viziju toga, kako kompanije treba da se transformišu da bi poslovale inteligentno. Takođe, tema će biti i transformativne tehnologije i njihova uloga u poslovanju komanija. SAP NOW okupiće neke od najpoznatijih eksperata na polju informacionih tehnologija i M&I Systems, Co. je i ove godine jedan od partnera foruma.

Dugoročno partnerstvo M&I Systems, Co. i SAP-a se ogleda u brojnim uspešno realizovanim projektima, kako u privatnom tako i javnom sektoru koje je rezultiralo najvišim statusom u okviru SAP Gold Partner programa – SAP Gold Partner. Ovaj status je sinonim za maksimalnu kompetenciju kompanije M&I Systems, kao poverljivog i pouzdanog SAP partnera. Uspeh je postignut zahvaljujući uspešnoj realizaciji velikog broja zahtevnih projekata kao i stalnom usavršavanju SAP tima kompanije.

Izvor: Internet ogledalo

Original Article