MGS3 Remake, iliti Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, će imati originalnu glumačku postavku

0
43
mgs3-remake,-iliti-metal-gear-solid-delta:-snake-eater,-ce-imati-originalnu-glumacku-postavku

Konami je najavio da će Metal Gear Solid Delta: Snake Eater uključivati originalnu glumačku postavu za likove. U saopštenju za štampu objavljenom nekoliko sati nakon objave projekta, Konami je potvrdio da će se David Hayter vratiti kao Snake.

“Nova generacija igrača i verni fanovi će moći da dožive priču o poreklu čuvenog Big Boss-a i svedoče kako je njegova legenda stvorena u operaciji Snake Eater”, rekao je Konami. “Remake će imati originalne glasove likova, bogatu priču i proširene mogućnosti borbe za opstanak u surovim uslovima sa neviđenom grafikom i uranjajućim zvukom.”

Tokom ovonedeljne PlayStation Showcase prezentacije, Konami je isporučio atmosferski uvod za Metal Gear Solid Delta: Snake Eater koji nije imao glumačku postavu. Postavio je scenu za povratak Big Boss-a u svet igara, prikazujući ikonu kako se šunja kroz blatnjave močvare pre nego što je gledaoce pogodila glavna tema originalne igre.

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater će biti objavljen za PC preko Steam, PlayStation 5 i Xbox Series X/S u neodređenoj budućnosti. Konami je takođe objasnio značenje “Delta” u naslovu kao “promena” ili “razlika” bez promene strukture.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More