Metacritic objavio listu 10 najgore ocenjenih igara 2022. godine

0
55
metacritic-objavio-listu-10-najgore-ocenjenih-igara-2022.-godine

Metacritic je sastavio listu deset najgorih video igara 2022. godine na osnovu njihovog Metacritic rezultata. Kao što naziv govori, na listi se nalaze igre objavljene od 1. januara do 31. decembra. Međutim, oni mogu biti izabrani za listu samo ako imaju više od sedam recenzija profesionalnih kritičara. Samo verzija sa najnižim rezultatom biće uključena ako je naslov objavljen na više platformi.

Nastavljajući svoju tradiciju, Metacritic je još jednom objavio listu deset najgorih video igara ove godine. Na ovoj listi je najbolje prošla „poboljšana“ verzija (Switch) naučno-fantastične avanture Blade Runner iz 1997. godine, koja je dobila Metacritic ocenu 52. Na devetom mestu, takođe sa Metacritic ocenom od 52, imamo PS4 verziju Kamiwaza: Way of the Thief, igru za koju možda nikada niste čuli. Prelazimo na osmoplasiranu igru, sa Metacritic ocenom 51, tu su Waylanders, PC ekskluziva inspirisana Dragon Age: Origins i Baldur’s Gate, ali ne i njihovim uspehom.

ARPG The Last Oricru (Xbox Series X) drži sedmo mesto sa Metacritic ocenom 50. Nakon toga, imamo Zorro: The Chronicles (PS5) na šestom mestu (Metacritic rezultat: 49), LEGO Brawls (PS5) na petom mestu ( Metacritic rezultat: 46), a XEL (Svitch) na četvrtom mestu (Metacritic ocena: 43).

Na visokom podijumu je zloglasni Babylon’s Fall (PS5) na trećem mestu sa Metacritic ocenom 41, a zatim CrossfireX (Xbox Series X) sa Metacritic ocenom 38. Na vrhu (ili dole, u zavisnosti od toga kako gledate na stvari), imamo Postal 4: No Regerts (PC) sa ocenom 30 Metacritic.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More