Mercenaries mod za Resident Evil 4 Remake dolazi početkom aprila

0
62
mercenaries-mod-za-resident-evil-4-remake-dolazi-pocetkom-aprila

Posle dugog iščekivanja, Resident Evil 4 Remake je konačno stigao na oduševljenje i obožavatelja i kritičara. Oni koji žele da igraju Mercenaries mod igre moraće da sačekaju još malo, a Capcom je ranije najavio da će on doći kao besplatni DLC nakon lansiranja. Ovo je već bilo poznato, međutim, na sreću, sada znamo tačno kada će ovaj DLC izaći: 7. aprila.

Kao deo trejlera za lansiranje Resident Evil 4 Remake, Capcom je najavio da će veoma voljeni režim „The Mercenaries“ stići besplatno za sve putem ažuriranja nakon lansiranja 7. aprila – samo dve nedelje nakon izlaska osnovne igre.

Za neupućene The Mercenaries je bila mini-igra koja se može otključati u originalnom RE4 koja je postala dostupna nakon završetka kampanje. “Plaćenici” se upuštaju u napade hordi gde je cilj bio da se ubije što više neprijatelja i zaradi što više poena pre nego što helikopter za evakuaciju stigne – sa kombinacijama koje igraju glavnu ulogu u igri.

Biće zanimljivo videti kako se ovaj režim poredi sa originalom i da li će biti proširen (kao što smo videli u rimejku same osnovne igre). Konačno, nepoznato je da li će igrači ponovo morati da završe glavnu igru pre nego što se The Mercenaries otključa – iako stiže 2 nedelje nakon izlaska igre, do kada će većina igrača verovatno završiti priču.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More