Mercedes-Benz donosi WebEx sastanke u E-Klasu

0
40
mercedes-benz-donosi-webex-sastanke-u-e-klasu

BIZIT Seminar


PCPress.rs ImagePCPress.rs ImageMercedes-Benz je sklopio partnerstvo sa Cisco-om kako bi opremio novu E-Klasu sa Webex Meetings and Calling i Webex AI audio mogućnostima. Kompanije su najave saradnju na prošlonedeljnom događaju E-Klase i sada su otkrile više detalja na Mobile World Congress-u. „Ovo partnerstvo će pomoći ljudima da posao obavljaju bezbedno i udobno u svojim vozilima“, navode kompanije. To je definitivno bolje od obavljanja posla u kancelariji, kod kuće ili kafiću.

U slučaju da morate da uđete na sastanak dok ste za volanom, kompanije tvrde da nude „najbolje smanjenje buke“ zahvaljujući Webex-ovoj tehnologiji audio inteligencije. Sastanci i pozivi su samo audio osim ako niste parkirani. U slučaju kada je vozilo parkirano omogućen je pristup video sastancima i transkripciji pomoću veštačke inteligencije. Takođe, omogućene su funkcije deljenja sadržaja kao i reakcije pomoću emodžija. U prodavnici aplikacija za automobile Mercedes Benz-a postojaće Webex aplikacija. Ugrađeni WiFi i konekcija za mobilni prenos podataka znače da telefon uopšte nije neophodan da biste ušli na sastanak.

Ovo nije prvi put da se aplikacija za sastanke integriše u automobile. Webex već podržava CarPlay, kao i Microsoft Teams. Webex je dostupan i na nekim Fordovim modelima. Sastanci za volanom nove E-Klase biće dostupni kada automobili stugnu u prodajne salone na proleće.

Izvor: Engadget

SBB


Tagovi: , , ,