Megan Fox se pridružuje Mortal Kombat 1 kao Nitara

0
60
megan-fox-se-pridruzuje-mortal-kombat-1-kao-nitara

U uskoro predstojećem Mortal Kombat 1, Megan Foks pozajmljuje glas Nitarai, vampirskom liku. NetherRealm Studios je objavio novi trejler da bi predstavio ovaj najnoviji dodatak postavi boraca u igri.

Nitara dolazi iz Vaeternusa, mračne i sumorne dimenzije, i ulazi u arenu Mortal Kombat 1 s ciljem da zaštiti svoj vampirski narod. U borbi koristi svoje kandže, očnjake i vazdušne sposobnosti . Novi lik može se videti u akciji u pomenutom trejleru.

Foks detaljno objašnjava u videu, rekavši: “Ona je složeno biće iz čudnog sveta. Ima dvostruku prirodu, i zlu i dobru, jer je na misiji da spase svoj narod. Zanimljiva mi je. Vampirski element mi iz nekog razloga prija. Uzbudljivo je biti deo igre, posebno jer lik donekle predstavlja mene.

Foks je takođe pomenula svoje iskustvo iz detinjstva u igranju Mortal Kombata i izrazila svoje šok i nevericu što je pozajmila svoj glas junakinji u novom nastavku.

Predviđen za izlazak 19. septembra, s mogućnošću early-access-a od 14. septembra, Mortal Kombat 1 će moći da se igra na PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch i PC. Budite oprezni kada je reč o spojlerima na internetu u narednim danima, jer su neki igrači koji su dobili fizičke kopije već otkrili kompletnu listu boraca u Mortal Kombat 1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More