Mayhem Brawler

0
64

Kada je reč o side-scrolling beat ’em up žanru, Streets of Rage 4 je kralј. Ali Mayhem Brawler mu je za petama.

Razvijen i objavlјen od strane Hero Concepta, sa sedištem u srcu Istanbula, Mayhem Brawler upoznaje igrače sa Stronghold-om – super-pomoćnom agencijom za sprovođenje zakona. Nјegova priča počinje tako što tri njena člana – Trouble, Delphin i Star – odgovaraju na rutinski poziv dok su u patroli. Oni i ne znaju da će ih to dovesti do problematičnog slučaja koji će odrediti sudbinu grada.

Objavlјen u avgustu 2021., Mayhem Brawler je od tada imao novog lika koji se pridružio njegovom spisku: She Wolf. Ona nije član Stronghold-a, ali ima bliske veze sa njima, a igrači će voleti njenu žestinu. Još bolјe, njen dolazak takođe dovodi u igru lokalni ko-op za četiri igrača. Ranije je maksimum bio tri. Od lansiranja su napravlјena i druga pobolјšanja, ali ćemo do njih doći kasnije.

Mayhem Brawler 1Igra Mayhem Brawler ne odudara od tradicionalnog side-scrolling beat ’em up formata. Svaki nivo otkriva da se krećete s leva na desno, često se zaustavlјajući da prebijete nasilnike i druge izgrednike. A na kraju nivoa postoji strašni boss kojeg morate da savladate. Bez obzira sa kim odaberete da igrate, videćete da imate jedno dugme za napad koje možete da pritisnete da biste izvršili kombinaciju, i specijalno dugme za napad koje može da se koristi pod uslovom da imate dovolјno naboja u metru.

Kao u Streets of Rage 4, specijalni napadi dolaze u tri vrste: odbrambeni potez koji čisti neprijatelјe oko sebe, napad okrenut napred koji je više fokusiran i snažan vazdušni napad. Srećom, merač koji ih napaja puni se prilično brzo, što vam omogućava da ih redovno koristite. U kombinaciji sa drugim dostupnim radnjama, kao što su skakanje, juriš, podizanje oružja, pa čak i blokiranje, borba u Mayhem Brawler-u se čini dovolјno razrađenom.

Mayhem Brawler 2Ono što se najviše ističe kod Mayhem Brawler-a je to što imate ograničenu mogućnost da odredite kuda ide vaša avantura. Nakon što završite prvu fazu, biće vam ponuđena dva izbora gde možete dalјe, i to će promeniti ne samo pejzaž, već i neprijatelјe sa kojima se suočavate. Fantastična priroda sveta igre znači da postoje vampiri, vukodlaci, čarobnjaci i još mnogo toga, i svi vas drže na oprezu. Na kraju, vaši izbori će dovesti do jednog od tri kraja, koji će predstavlјati određenu mogućnost ponovnog igranja.

Izvan campaign mod-a, Mayhem Brawler ima arcade mod koji je renoviran od lansiranja. Omogućava vam da se probijete kroz faze igre bez da scene priče prekidaju akciju. Funkcija izbora nivoa je takođe dodata od lansiranja, omogućavajući vam da skočite na bilo koji nivo koji ste prethodno završili. Jedina stvar koja zaista nedostaje je opcija igranja u online zajedništvu, što će neke razočarati.

Mayhem Brawler 3Međutim, uskoro ćete to preboleti, jer Mayhem Brawler je tako zabavan za igranje. Brzog je tempo, ali vaši pokreti su i dalјe svrsishodni. I borba je fino podešena od većine drugih side-scrolling beat ’em up-ova. Takođe izgleda sjajno, sa stilom stripa koji ističe vizuelne elemente. Dodajte odgovarajući soundtrack i imaćete igru koju je zadovolјstvo igrati od početka do kraja, iznova i iznova.

Ako volite side-scrolling beat ’em up-ove, smatrajte Mayhem Brawler obaveznim. Iako bi čak i oni koji su se jednostavno okušali sa poput Streets of Rage ili Final Fight takođe trebalo da ga pogledaju. Ovo je, bez sumnje, jedan od najbolјih primera ovog žanra i zabavna igra koju možete da igrate sami ili sa prijatelјima ili članovima porodice dok sedite na kauču. Možemo samo da se nadamo da će Hero Concept uslediti nastavkom. Jer kao prvi pokušaj, ovde postoje čvrsti temelјi za nešto posebno.

Mayhem Brawler was last modified: 25 maja, 2022 by Zoran Ristic

The post Mayhem Brawler appeared first on ITNetwork.

Original Article

(Visited 8 times, 1 visits today)