Master Chief “dolazi” u Rainbow Six Siege

0
69
master-chief-“dolazi”-u-rainbow-six-siege

U mnogim godinama nakon lansiranja Rainbow Six: Siege, videli smo kako Ubisoft polako ali sigurno uvodi sve veći broj čudnih i zanimljivih crossover skinova u taktički FPS. Nakon Pickle Ricka, 2B iz NieR: Automata i zvezda rvanja The Undertaker i Becky Lynch, Master Chief je sada spreman da se spusti u Rainbow Six: Siege.

Iako još nije najavljeno od strane Ubisofta, Xbox-fokusirani Twitter nalog Klobrille je podelio snimak modela Master Chief unutar Rainbow Six: Siege, rekavši “Master Chief dolazi u Rainbow Six Siege.”

Skin će biti za lika Sledge (kao što se može videti po opremljenom čekiću). Pored skina , u paketu je uključen i Cortana charm, dajući crossoveru malo više ličnosti.

Iako je počeo kao prilično ozbiljna igra kada je prvi put objavljen 2015. godine, tokom godina (i nesumnjivo delom zbog uspeha Fortnite-a), Siege je preplavljen sve čudnijim rosterom crossover likova.

Ovo sigurno nije ni najmanje čudan dodatak za Siege, sa pomenutim Pickle Rickom i The Undertaker (uz Lara Croft iz Tomb Raider; Leon Kennedy iz Resident Evil i Kazuma Kiryu iz Yakuza serijala) koji su dodati u igru u proteklim godinama. Biće zanimljivo videti da li će neki PlayStation lik sledeći doći u igru.

Master Chief is coming to Rainbow Six Siege (Sledge Elite Skin). pic.twitter.com/DNsNdNFK9S

— Klobrille (@klobrille) August 14, 2023

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More