Masovni mod za Dark Souls 3 donosi preko 150 oružja, boss karaktere, nova područja i animacije

0
48

Gotovo da je neverovatno koliko zajednica modera ume da doprinese očuvanju ranije objavljenih igara. Naslovi koji bi inače odavno hvatali prašinu na policama fanova, i dalje su izuzetno popularni i to sve zahvaljujući nezvaničnim dodacima u vidu modova.

U ovom slučaju pišemo o ogromnom dodatku za Dark Souls 3, koji su doneli upravo moderi. Mod nazvan Blood Souls Judgement of Ash teži preko 13 GB i sa sobom nosi potpune novitete. On spada u grupu overhaul modova i prilično je veran originalnoj igri, tako da očekujte kvalitetnu dozu izazova.

Tu je preko 150 oružja, nove magije, poboljšane animacije karaktera, ali i potpuno nove regije za istraživanje u svetu konstantne smrti, kao i susreti sa do sada neviđenim boss karakterima.

Kako bi instalirali ovaj mod potrebno je da posedujete DLC dodatke, a sam proces instalacije nije komplikovan. Blood Souls mod možete preuzeti putem Nexus Mods platforme.

Sasvim solidan dodatak dok čekamo da FromSoftware konačno prikaže nešto više o nadolazećem Elden Ring.

The post Masovni mod za Dark Souls 3 donosi preko 150 oružja, boss karaktere, nova područja i animacije appeared first on PLAY!.

Original Article