Marvel Snap je najprofitabilnija kartična igra ove godine

0
60
marvel-snap-je-najprofitabilnija-karticna-igra-ove-godine

Marvel Snap je lansiran krajem prošle godine uz veliku podršku fanova zahvaljujući podršci Marvel brenda uz lake gejmplej mehanike – što čini zabavno, brzo iskustvo. Sa naslovom koji se približava svom prvom rođendanu, Marvel Snap je zvanično najprofitabilnija igra u žanru.

Kako izveštava Forbes, Marvel Snap je zaradio preko 100 miliona dolara od svog lansiranja na mobilnim telefonima u oktobru prošle godine. Ovo ga lako čini najprofitabilnijom digitalnom kartičnom igrom godine, daleko nadmašujući njegove druge savremenike.

U 2023. godini, Yu-Gi-Oh Master Duel i Duel Links su u kombinaciji zaradili ukupno 55 miliona dolara, sa Magic: The Gathering Arena koja donosi nešto manje od 20 miliona dolara. Odmah za njima sledi Hearthstone, sa zaradom od 18,6 miliona dolara. Marvel Snap je u međuvremenu ostvario impresivnih 73 miliona dolara od početka godine.

Sa Marvel Snap koji je konačno lansiran na PC platformi prošlog meseca, biće zanimljivo videti koliko će igra postati veća – i da li će tim moći da održi svoju trenutnu putanju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More