Marvel’s Avengers – War for Wakanda

0
387

Marvel’s Avengers – War for Wakanda fanovima nudi novo ažuriranje sadržaja, besplatno onima koji već poseduju osnovnu igru. Marvel’s Avengers – War for Wakanda zauzima palatu nakon događaja iz glavne priče igre i vidi kako Black Panther pokušava da zaštiti njegovo kralјevstvo od Crossbones-a i Ulysses Klaue-a dok planiraju da ukradu Vibranium iz zemlјe. Ovo nije samo neka tajna operacija sa njihove strane. Klaue pravi pakao nad Wakanda-om, iskušava strplјenje, pa čak i moral samog T’Challa-e.

Iako su Avengers prisutni da pruže ruku, ovo je priča o Black Panther-u. Radi se o njemu i koliko će se potruditi da zaštiti njegov narod, što dovodi do mnogih prilično intenzivnih situacija dok Klaue hoda nekim redovima. Christopher Judge lјupko glumi Black Panther-a u ovim trenucima intenziteta, dok kanališe bes, lukavost i neizvesnost. Teško je zamisliti bilo koga osim Chadwick Boseman-a u ulozi, ali Judge se gubi u ulozi i čini je njegovom. Ne zvuči kao Kratos sa akcentom; Judge je glasovni kameleon u ovoj ulozi i moguće je da većina lјudi neće znati da je to on, a da im se to ne kaže.

Slično, Wakanda nije ni generički biom iz džungle niti kopija MCU verzije zemlјe. Fantastična je i bogata, zbog čega igrači žele da ga istraže i vide njene mnoge tajne. Verzija Wakanda-e iz Marvel’s Avengers-a izaziva strahopoštovanje i nešto što je ispunjeno detalјima. Crystal Dinamics je učinio sve da se nadogradi ne samo na osnovnoj istoriji ovih likova koje mnogi poznaju i vole, već i na korišćenju bogate mitologije koja je viđena u stripovima. Iako je nešto od toga viđeno u filmovima, nikada nije urađeno ovako. On meša modernu, naprednu Wakanda eru sa njenim drevnim korenima na zaista uzbudlјiv način da informiše svet i likove.

To je fantastično mesto da se ispriča ovu priču i nadamo se da ovo nije poslednji put da se koristi za sadržaj vredan pažnje. Međutim, Crystal Dinamics će morati da pobolјšaju kvalitet njihovih misija ako se odluče da se vrate ovde. Iako je War for Wakanda važan za Marvel’s Avengers i njegovu priču koja je u toku, ispričan je na način koji ponekad može da bude dosadno. Kao neki koji su igrali solo, postoji jedna misija blizu početka gde Avengers-i imaju zadatak da odbrane tri boda u maloj areni i to je razjarujuće. Ne samo da je zaista teško izvesti ovaj solo jer veštačka inteligencija nije od velike pomoći, već jednostavno nije ni zabavno.

Priča o Marvel’s Avengers – War for Wakanda to nadoknađuje jer se pisački tim Crystal Dinamics-a više puta dokazao, ali nastavlјa umrtvlјujuće iskustvo igranja kako bi to potpomogao. Black Panther je zabavan za igranje kao i sa njegovom snagom poput mačke, ali postoji značajno ponavlјanje koje je dvostruko otežano činjenicom da se stvari poput poteza za uklanjanje otklјučavaju putem stvari poput mikrotransakcija.

War for Wakanda takođe pati od nedostatka smislenog sadržaja nakon igre, držeći se iste rutine i brzog dirinčenja koje je tamo bilo i ranije. Nije teško zamisliti da igrači odlaze nakon što završe priču i samo čekaju da se budući lik poput Spider-Man-a doda u Marvel’s Avengers-e pre nego što se vrate. Iako su napravlјena neka pobolјšanja u korisničkom interfejsu i nekoliko drugih pobolјšanja kvaliteta života, Marvel’s Avengers – War for Wakanda na kraju vredi da se odigra za kratku priču i samog Black Panther-a, ali ne mnogo više od toga. Uspeva u onome u čemu je uvek uspevao i postaje žrtva fundamentalnih pitanja koja su prisutna od lansiranja, nešto što može da ostavi gorak ukus u ustima istrošenih igrača.

Marvel’s Avengers – War for Wakanda was last modified: 28 septembra, 2021 by Nemanja Ristic

The post Marvel’s Avengers – War for Wakanda appeared first on ITNetwork.

Original Article