Mapa u Dying Light 2 je 4 puta veća od one u originalu

Hajp za Dying Light 2 polako raste, a tome najviše doprinose developeri iz studija Techland koji nam u poslednje vreme donose sve više i više detalja o novoj igri.

Nakon gotovo pola sata gejmpleja koji nas je upoznao sa atmosferom u Dying Light 2, likovima i novim gejmplej mehanikama koje nas očekuju, developeri su govorili i o mapi kroz koju će se igrači kretati.

Još na samom početku smo videli da je Dying Light 2 mnogo ambiciozniji u odnosu na prvi deo, a sada je to još jednom pokazano, pošto je otkriveno da je mapa u novoj igri čak četiri puta veća od one prethodne.

Ovo znači više aktivnosti, više zombija, više mesta za parkur, i generalno više svega. Techland ne želi da sve to bude samo brojka koja će oduševiti igrače, već su doneli dosta više animacija, izmenjeni sistem kvestova koji zavisi direktno od izbora igrača kako bi bili sigurni da igrači neće imati osećaj monotonije.

Ovo je svakako odlična stvar i jedva čekamo narednu godinu da se izgubimo i svetu apokalipse koji nam donosi Dying Light 2.

The post Mapa u Dying Light 2 je 4 puta veća od one u originalu appeared first on PLAY!.

Original Article