Mala recenzija Xiaomi TV Stick 4k (Android TV 11, 2022. godina)

0
219

Stigao mi je najnoviji model Android TV stika: Xiaomi TV Stick 4k. Izašao je ove godine na globalnom tržištu tako da ga možete kupiti i u našim trgovinama, ali naravno i na Aliexpress-u:

Xiaomi TV Stick 4K ima četverojezgreni Amlogic S905 procesor, 2GB radne memorije i 8GB prostora za pohranu. Nije puno, ali većini ni ne treba više – nakon što sam instalirao sve aplikacije koje koristim, ostalo je oko 5.5GB slobodnog prostora. Instaliran je najnoviji Android TV 11.0 operativni sustav.

Snimio sam kratku video recenziju da vidite kako radi – ako imate kakvih pitanja, pitajte u komentarima ispod članka ili u komentarima na Youtube-u (pretplatite se na moj Youtube kanal – besplatno je: https://goo.gl/iMnXte, pratite me i na Facebook-u: https://www.facebook.com/bswireless.brodski.stupnik/):


Upute za instalaciju Stremio aplikacije za besplatno gledanje filmova i serija imate ovdje: https://bswireless.hr/upute-kako-rucno-instalirati-aplikacije-na-android-tv-na-primjeru-streamio-aplikacije-za-besplatno-gledanje-filmova-i-serija/

Ovu IPTV pretplatu za 20€ godišnje s Aliexpress-a imate ovdje:

Upišite svoju email adresu ako želite dobivati obavijesti o novim člancima na blogu:

LoadingOriginal Article