Mačke staju na put uživanju u novoj Super Mario igri, i to bukvalno

0
32

Nintendo je sklon kreiranju neuobičajenih načina za zabavu kroz igranje. Za Labo ste verovatno čuli, koji pomoću kartona i Switch konzole omogućava igračima da pecaju, naprave volan, pa čak i da Switch koriste za VR igranje.

Nova Super Mario igra nastoji da draž trkačkih igara donese u domove igrača i to u pravom smislu, pošto je Mario Kart Live zapravo AR set koji sa igrom donosi i automobil koji će jurcati po vašoj sobi, a na Switchu će se time ostvarivati napredak.

Zvuči dosta zanimljivo, ali možda je Nintendo prevideo kućne ljubimce kada je radio na ovoj igri, i to pre svega mačke. Mačka kao kućni ljubimac ima status boga, ili se barem tako ponaša, i nedopustivo je da se neki autić kreće po podu bez da on bude ispitan od strane ovog “vrhovnog bića”.

Mačke nisu oduševljene igrom Mario Kart Live, pošto u slučaju prikazanom u tvitu ispod mačke nisu dozvoljavale dali napredak, a ujedno su i pomerale oznake za stazu, čime trka nije baš završena kao što je planirano. Naravno, ima i slučajeva prestrašenih mačaka koje su sa našle na putu.

Želite još vesti o mačkama i video igrama, imamo i to – ovaj ljubimac će biti i superheroj u Spider-Man: Miles Morales.

マリオカートライブホームサーキットを買ってきたので早速やってみたんですけど、猫がいるとこうなります。
(虎太郎、ハヌル、コピ)#マリオカートライブホームサーキット pic.twitter.com/fYtrihV1mx

— おにぎり🍙山の猫達(猫のお母さん) (@yamanoneko_23) October 16, 2020

The post Mačke staju na put uživanju u novoj Super Mario igri, i to bukvalno appeared first on PLAY!.

Original Article