Mačkasta igra Stray je neverovatni hit na Steamu

0
61

Stra‚y je konačno stigao, obeležavajući dolazak onoga što bi mogao biti najneočekivaniji hit 2022. Čini se da veliki deo vas koji ovo čitate verovatno to već zna. Najnoviji naslov Annapurna Interactive dostigao je vrhunac kod skoro 63.000 igrača na Steam-u tokom svog prvog dana, što ga čini najuspešnijom igrom na platformi za studio.

Prema SteamDB-u, Stray-ov broj istovremenih igrača dostigao je vrhunac od 62.963 igrača u utorak uveče. Kao što je BenjiSales istakao u tvitu koji možete pogledati ispod, a koji je objavljen pošto je Stray premašio 50.000 igrača na Steam-u, prethodni rekord je držao 12 Minutes. Rekord koji je dobro i zaista zbrisala svačija nova omiljena mačka.

Broj istovremenih igrača u 12 Minutes dostigao je vrhunac od preko 8.000, a Outer Wilds je zaokružio Top 3 poziciju sa oko 100 igrača manje od toga. Stray je nadmašio oba ta naslova i sve ostalo što je Anapurna ikada lansirala je ispod. Čak i sada, usred nedelje u vreme kucanja ovoga, preko 50.000 ljudi igra Stray. To ga stavlja u 20 najboljih igara koje se igraju dok ovo čitate, iznad igara kao što su FIFA 22 i Elden Ring.

Vest da je Stray popularan među PC igračima ne bi trebalo da bude toliko iznenađenje. Bila je to top igra na listi sa najviše želja na platformi pre njenog lansiranja.

Sreda uveče, 20. jul

Stray has shattered the concurrent players record for any Annapurna Interactive game on Steam easily becoming its biggest PC launch ever
Top @A_i Peak Concurrent Players
• Stray – 50,555+
• Twelve Minutes – 8,021
• Outer Wilds – 7,936
• Neon White – 3,277
• Journey – 1,757 pic.twitter.com/7RhlAVyWmM

— Benji-Sales (@BenjiSales) July 19, 2022

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Mačkasta igra Stray je neverovatni hit na Steamu appeared first on PLAY!.

Original Article