MachineGames radi na više novih naslova, uključujući i Quake 6

0
41
machinegames-radi-na-vise-novih-naslova,-ukljucujuci-i-quake-6

MachineGames, poznati po radu na serijalima Wolfenstein i Quake igara, trenutno je duboko u razvoju više novih naslova. Ova vest stiže dok se studio sprema za značajnu 2024. godinu, sa dugo očekivanim Indiana Jones naslovom koji izlazi uskoro.

Studio trenutno radi na nekoliko novih naslova, sa budžetima koji se kreću od šest do devet cifri. Informacija dolazi sa Linkedln profila developera koji takođe radi na predstojećim Indiana Jones i The Great Circle.

Jedan od istaknutih naslova koji se trenutno razvija u MachineGames je očigledno Indiana Jones. Igra je dobila novi trailer na Xbox Showcase, pružajući fanovima pogled na gejmplej i narativ. Izdanje je planirano za kasnije ove godine.

Pored projekta Indiana Jones, studio možda radi na narednom nastavku u Wolfenstein serijalu. Bethesda je potvrdila da će Wolfenstein 3 stići na kraju, nastavljajući priču B.J. Blazkowicza.

Fanovi mogu očekivati isti intenzivan, pričom vođen gejmplej po kojem je serijal poznat, iako su specifični detalji još uvek ograničeni.

Međutim, Quake 6 je verovatniji pošto je MachineGames već ispustio najave za ovaj projekat.

Fanovi su uočili najavu za Quake 6 tokom Xbox Developer Direct u januaru 2024., što sugerira da studio možda radi na potpuno novom ulazu u ovoj ikoničnoj franšizi.

Iako igre u razvoju nisu potvrđene, i dalje imamo neke druge informacije. Studio koristi i svoje osoblje i spoljnu pomoć, a tim od preko 300 ljudi radi u različitim vremenskim zonama kako bi se ovi projekti ostvarili.

Budžeti za ove igre značajno variraju, od nekoliko miliona do desetina miliona dolara, što podvlači značajna ulaganja i velike nade u njihov uspeh.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More