Luksuzna Montegrappa pisaljka: Brzo pisanje nije zagarantovano

0
57
luksuzna-montegrappa-pisaljka:-brzo-pisanje-nije-zagarantovano

Osoba koja vozi Lamborghini možda i nema previše potrebe za pisanjem, ali ako ste poklonik brenda sa značkom razjarenog bika onda će vam se svideti ovaj kolekcionarski pisaći instrument kompanije Montegrappa koji možete dodati u svoju kolekciju Lamborghini rekvizita. Montegrappa Automobili Lamborghini 60° jeste pisaći instrument, ali zato ima siluetu koja nepogrešivo asocira na čuveni italijanski superautomobilski brend.

Napravljena je od ultralaganog aluminijuma i ugljeničnih vlakana – a oba ta materijala često se sreću na sportskim automobilima brenda Lamborghini. Ovaj Lamborghini nema motor ispod haube (očigledno), ali zato ima Montegrappa Power-Push dugme koje vam omogućava da doživite uzbuđenje prilikom brzog punjenja mastilom.

Kad smo već kod punjenja, ova pisaljka ima mehaničku komplikaciju inspirisanu legendarnim crvenim štitnikom „start“ dugmeta u Lamborghini automobilima, koja nudi brz pristup komori u režimima penkala i hemijske olovke.

Ovaj luksuzni pisaći instrument takođe ima i kapicu sa crnom aluminijumskom zakačaljkom u obliku slova „Y“ kao i jubilarni logo koji slavi 60. godišnjicu čuvenog proizvođača supersportskih automobila. Pisaljka dolazi u šest fabričkih boja a svi primerci dolaze u crnoj kolekcionarskoj kutiji sa temom 60. godišnjice brenda.

U čast 60. rođendana italijanskog proizvođača superautomobila, pisaljka Montegrappa Automobili Lamborghini 60° je ograničena na svega 60 primeraka za svako izdanje.

Pisaljku Montegrappa Automobili Lamborghini 60° možete poručiti u pretprodaji po ceni od 4.995€ – 5.895€ a isporuke kreću krajem septembra.

Read More