LOUIS VUITTON HORIZON SILVER LIGHT UP ZVUČNIK

0
64
louis-vuitton-horizon-silver-light-up-zvucnik

Od slušalica do pametnih satova i zvučnika, Louis Vuitton Horizon linija predstavlja kolekciju skupih, visokokvalitetnih gedžeta sa mnogo detalja i stila. Jedan od najupečatljivijih predmeta iz Horizon linije je zvučnik u obliku letećeg tanjira koji je premijerno predstavljen 2021. godine a sada se vraća u novoj svetlucavoj, srebrnoj izvedbi. Ovaj srebrni uređaj nije za ljude slabog srca, ili plitkog džepa, ali jedno je sigurno: nećete sresti zvučnik sličan njemu nigde na tržištu.

Ovaj zvučnik od nerđajućeg čelika, prečnika oko 18 cm i visine od 15 cm, prekriven je monogramima brenda Louis Vuitton i ima moćan sabvufer. Direktno oko sabvufera nalazi se jedan od ključnih detalja na zvučniku, svetleći obod koji kada zasvetli prikažu se slova „L-O-U-I-S-V-U-I-T-T-O-N“. Još jedan displej svetli sa gornje strane u ritmu muzike, a zvučnik dolazi i sa kožnim kaišem za nošenje. Gumene nogare omogućavaju vam da postavite Horizon zvučnik ili na bok ili ravno na osnovu, a on automatski prilagođava svoj zvučni potpis u zavisnosti od položaja u koji ga stavite: kada stoji uspravno, on nudi omnidirekcionalni zvuk, a kada ga položite na bok on projektuje jednosmerni zvuk.

Ako tražite premijum, stilski komad audio opreme, novi srebrni Horizon zvučnik je dostupan na sajtu Louis Vuitton po ceni od 3.600$ dolara.

Read More