Loop Hero i Bloons TD6 besplatni na Epic Games Store

0
36
loop-hero-i-bloons-td6-besplatni-na-epic-games-store

Svake nedelje Epic Games daje besplatne naslove putem svoje prodavnice, strategija koja je u velikoj meri pomogla Epicu da poveća broj korisnika. Ovonedeljna besplatna ponuda je sada dostupna, uključujući indie hit Loop Hero.

Loop Hero je još jedan hit od Devolver Digital. Prvi put lansirana 2021. godine, igra je dobila pozitivne kritike od desetina hiljada igrača na Steam platformi. Spajajući mehaniku izgradnje špilova i roguelike mehaniku sa zadovoljavajućim gameplay loopom. Ako još niste pokupili ovaj poseban dragulj, sada je pravo vreme, jer je besplatan na Epic Games Store do sledeće nedelje.

Druga besplatna igra dostupna ove nedelje je Bloons TD 6, crtani Tower Defense naslov koji je sada dostupan i za strimovanje putem GeForce Now. Ako pokupite besplatnu kopiju sa Epic Games prodavnice ove nedelje, moći ćete da postavite besplatan GFN nalog i zatim strimujete igru na bilo koji uređaj sa ekranom i web pretraživačem.

Obe igre će biti besplatne do 10. avgusta. Na taj datum će biti zamenjeni sa Europa Universalis IV i Orwell: Keeping an Eye on You.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More