Logo i naziv za Call of Duty 2021 osvanuli na Battle.net platformi

0
193

Najave ni na vidiku što se tiče Call of Duty naslova za ovu godinu, ali zato glasina nikada dosta.

Nakon glasina vezanih za sam naziv i tematiku ove nadolazeće igre, sada je na Battle.net platformi kompanije Activision osvanuo logo koji otkriva potencijalni naziv. Kredibilni izvor glasina, Tom Henderson, otkrio je na Battle.netu, listing za ovu igru i logo u tvitu ispod.

Prema ovom otkriću, nova igra u popularnoj franšizi će se zvati Call of Duty: Slipstream, a sam “starinski” izgled logoa povezuje se sa starijim glasinama da je radnja smeštena u Drugom svetskom ratu.
Nažalost, listing ne otkriva ništa drugo, pa čak ni da li je ovo stvarno finalni naziv ili radna verzija, tako da ipak moramo sačekati nešto zvanično.

Activision će se u narednim mesecima oglasiti sa detaljima za Call of Duty 2021, i to najverovatnije krajem avgusta kroz Warzone, ako planira da prati kampanju koju je organizovao prošle godine sa Call of Duty: Black Ops Cold War.

Call of Duty 2021 has updated on https://t.co/hsFaJ0phsm as "Call of Duty: Slipstream" with the attached logo. Looks very WW2 to me. pic.twitter.com/O35cusy2lW

— Tom Henderson (@_Tom_Henderson_) June 29, 2021

The post Logo i naziv za Call of Duty 2021 osvanuli na Battle.net platformi appeared first on PLAY!.

Original Article

(Visited 1 times, 1 visits today)