Loewe pojačalo je most između starog i novog hi-fi sistema

0
71
loewe-pojacalo-je-most-izmedju-starog-i-novog-hi-fi-sistema

Namenjeno je da deluje kao most između analognih, pasivnih zvučnika i modernih, pametnih rešenja za dom. To je pojačalo klase D snage 1200 vata koje ima prekidač za mono/stereo rad u skladu sa vašim postavkama.

Moći ćete koristiti pojačanje kako biste napajali gramofone, CD plejere, subwoofere i druge digitalne izvore putem različitih konekcija koje uključuju RCA i USB. Dolazi sa dva mrežna porta za LAN integraciju, što otvara mogućnost konfiguracije u lancu. HDMI ARC sa HDMI-CEC omogućava upotrebu ovog pojačala sa televizorom.

Šta još ima? Pa ne bi bilo modernog pojačala ako ne bi imalo bežično povezivanje. Multi.room pojačalo je kompatibilno sa Apple AirPlay, Spotify Connect, Google Cast i DTS Play-Fi, a poslednje je korisno za one koji žele da postave kompatibilni bežični kućni bioskop. Takođe je uključen i Bluetooth za strimovanje sa mobilnih uređaja, a Loewe-ova bežična digitalna audio veza omogućava podršku za višekanalni kućni bioskop. Sa kontrolama na samom uređaju i priloženim daljinskim upravljačem, postoje dva načina za upravljanje multi.room pojačalom.

Slaveći svoju 100. godišnjicu 2023. godine, očekujemo da će Loewe nastaviti donositi još proizvoda na tržište u 2024. godini.

Read More