Lider u Gartner Enterprise Network Firewall (ENFW) MQ-u za 2018. godinu

Kompanija Check Pont je izuzetno ponosna što je šesnaesti put proglašena vođom u Gartnerovom „magičnom kvadrantu“ za 2018. godinu kada je u pitanju Enterprise Network Firewalls (ENFW)

Check Point Infinity arhitektura i njegova sveobuhvatna proizvodna linija nastavlja da isporučuje najinovativniju i efikasnu bezbednost u svim mrežnim segmentacijama čineći da naši klijenti budu zaštićeni od velikog obima sajber pretnji pete generacije.

Naše ključne vrednosti podrazumevaju:

  • Najnapredniju prevenciju pretnji, SandBlast, koja pruža potpunu zaštitu od napredne pete generacije sajber napada, minimizirajući rizike i nudeći brz odgovor, kontinuirano unapređujući sposobnosti anti-ransomwarea i CPU level emulacije.
  • Kompletnost vizije uz pomoć Check Point Infinity arhitekture koja povećava našu sposobnost da obezbedimo sve stvari u sajber smislu, uključujući novi SaaS security proizvod, CloudGuard SaaS i dodatnu podršku za Google Cloud i Alibaba Cloud za CloudGuard IaaS. Check Point nastavlja da investira u izgradnju specijalizovanih ponuda za vertikalno-specifične izazove u različitim industrijama, uključujući telekomunikacije, industrijske sisteme/kritične infrastrukture, zdravstvenu zaštitu, finansijske institucije i lokalne samouprave.
  • Najveća ponuda bezbednosnih rešenja koja pokrivaju mrežu, cloud, mobilne i krajnje tačke. Check Point se fokusira na pojednostavljivanje određivanja cena velikih preduzeća uvođenjem sveobuhvatnog globalnog ugovora o pretplati na nivou preduzeća (Infinity Total Protection) po ceni po zaštićenom korisniku, uključujući i sav softver, pretplate za bezbednost, usluge i podršku, pored unapred definisanog budžeta za kupovinu hardvera.
  • Top tier security management, R80.10 poseduje centralizovanu kontrolu upravljanja kroz sve mreže i cloud okruženja, povećavajući operativnu efikasnost i smanjujući složenost upravljanja vašom bezbednošću. Check Point-ov paket centralizovanog upravljanja takođe podrazumeva SmartEvent, Compliance i funkcije Multi-Domain menadžmenta, kao i SmartProvisioning.

Izvor: Internet ogledalo

Original Article