LG objavio prvi bežični transparentni OLED TV

0
72
lg-objavio-prvi-bezicni-transparentni-oled-tv

PC Press Studio

PCPress.rs Image

LG obično prikazuje mnoštvo novih televizora na CES-u svake godine, ali to su obično tradicionalniji ravni ekrani. Ove godine, kompanija je debitovala sa nečim sasvim drugačijim. OLED T je ono što kompanija naziva prvim bežičnim transparentnim OLED televizorom, sa 4K rezolucijom i LG-jevom tehnologijom bežičnog prenosa zvuka i videa.

PCPress.rs Image

Bežični prenos zvuka i videa

OLED T pokreće novi LG Alpha 11 AI procesor sa četiri puta boljim performansama od čipa prethodne generacije. Dodatna snaga nudi 70% veće grafičke performanse i 30% veće brzine obrade, prema kompaniji. OLED T model radi sa Zero Connect Box-om kompanije koji je debitovao na prošlogodišnjem M3 OLED-u koji bežično šalje video i audio na TV. P

Baza OLED T sadrži zvučnike koji se spuštaju na dole, koji zvuče iznenađujuće dobro, kao i neke druge komponente. Postoje i pozadinsko osvetljenje, ali možete ih uključiti za potpuno transparentan izgled. LG kaže da će televizor dolaziti u samostalnim opcijama, uza zid i na zidu. LG je takođe stavio ono što naziva T-barom na OLED T, dodajući mešavinu vesti, vremenske prilike, naslova pesama i još mnogo toga na dnu dok ostatak ekrana ostaje čist.

Izvor: Engadget

SBB


Tagovi:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.