LG krivi jeftine USB Type-C kablove kao uzrok problema kod V20 telefona

Pojedini LG-evi uređaji su imali istoriju doživljavanja takozvanog bootloops problema u nekom trenutku iz nepoznatih razloga. Konkretnije, mnogi korisnici su iskusili bootloops na LG G4 telefonu sa nepoznatim uzrokom koji LG nije otkrio na vreme. Korejskom proizvođaču je trebalo neko vreme pre nego što se oglasi zvaničnim saopštenjem koje se tiče uzroka bootloopsa. LG je poručio da postoji hardverski problem u kome se gubi kontakt između komponenti.

Međutim, i manji broj V20 telefona je imao ovaj problem, a LG-jev servisni centar je rekao da je uzrok tih problema korišćenje jeftinih USB Type-C kablova. Ipak, član Reddita koji je bio upoznat sa testiranjem tvrdi drugačije. Nejtan K piše da je malo verovatno da su third-party USB-C kablovi uzrok ovih problema, osim ukoliko nije došlo do izuzetnih situacija. Postavlja se pitanje da li bi i LG V20 mogao da pati od istog problema kao LG G4 telefon, odnosno od gubljenja kontakta između komponenti?

LG ima šest telefona spremnih za CES 2017

Izvor: BlogGSM

Sve informacije vezane za LG, možete pogledati na LG hub-u na Benchmark sajtu

 

Article source: http://www.benchmark.rs/vesti/lg_krivi_jeftine_usb_type-c_kablove_kao_uzrok_problema_kod_v20_telefona-68875