Prema ekskluzivnim informacijama dobivenim od neimenovanog izvora koje prenosi portal VentureBeat, LG bi svoj flagship uređaj za 2018. godinu trebao predstaviti tek u lipnju.

Riječ je o uređaju poznatom pod kodnim imenom Judy koji, ako je vjerovati dosadašnjim glasinama, neće dobiti ime LG G7. Nadalje prema informacijama koje spominje VentureBeat riječ je o potpuno redizajniranom uređaju koji neće biti nalik postojećim uređajima iz LG-jeve G serije.

Spominje se 6,1-inčni Full Vision zaslon u 18:9 formatu koji koristi novu MLCD+ tehnologiju (dodaje se još jedan bijeli podpiksel). Prednost nove tehnologije u odnosu na klasičnu je mogućnosti dosezanja svjetline od 800 nita uz 35% manji utrošak energije.

Tu je i Snapdragon 845 čip, 4 GB RAM-a, 64 GB interne memorije, dvostruka stražnja kamera s dva 16-megapikselna senzora s otvorom blende f/1.6 i “boombox” stereo zvučnici. Nadalje, spominje se i podrška za bežično punjenje uređaja, digitalni asistent, tehnologija za prepoznavanje glasa, AI za kameru te IP68 certfikat otpornosti na udarce, utjecaje vode i prašine.

Iscrpnije informacije bit će poznate nakon službenog predstavljanja uređaja na ljeto.

Article source: http://www.bug.hr/mobiteli/lg-jev-ovogodisnji-flagship-stize-tek-u-lipnju-2915