LG G7 stiže u maju, evo i mogućih specifikacija

Kao što već znamo, LG je stopirao proizvodnju originalnog dizajna G7 telefona, sa idejom da bi trebalo da uradi nešto neobično kako bi privukao standardnog Android korisnika i izdvojio se od ostatka konkurencije. A prema svemu sudeći implementacija izreza u vrhu displeja se ne može računati u taj novitet, s obzirom da većina ovogodišnjih premijum modela implementira ovakav dizajn.

Mediji iz Južne Koreje sugerišu da će LG G7 biti na tržištu u maju, dok će zvanično predstavljanje telefona biti održano tokom aprila. Izveštaji takođe potvrđuju da će telefon imati izrez u vrhu OLED ekrana, koji bi trebalo da sadrži prednje kamere i različite senzore.

Ostatak specifikacija LG G7 telefona bi trebalo da uključuje Snapdragon 845 čipset, moguće verzije RAM i skladište od 6GB/64GB i 6GB/128GB za G7 i G7+ modele. Kamera sistem na poleđini bi mogao implemenzirati dva 16MP senzora u vertikalnom položaju, sa svim AI funkcijama koje je već imao ovogodišnji V30S model. Baterija bi trebalo da bude u rangu oko 3000mAh.

Kada je cena u pitanju, u zavisnosti od modela očekuje se da bi LG G7 mogao koštati oko 850 do 950 dolara.

Izvor: PhoneArena


Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

“Kasno Marko na Kosovo stiže”…doduše kao i po običaju! Ako naprave vanserijske kamere (u šta sumnjam) i neki natprosečan kapacitet baterije možda ih neko i uzme u razmatranje u suprotnom još jedan burek
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Article source: https://www.benchmark.rs/vesti/lg_g7_stize_u_maju_evo_i_mogucih_specifikacija-75328