lg-g6-renderi

Modularni LG G5 bi na proljeće trebao dobiti svog nasljednika. Budući da LG-eva koncepcija modularnosti na tržištu nije najbolje prošla, LG G6 bi ju mogao preskočiti. Tako su se ovih dana na internetu pojavili i prvi renderi, temeljeni na CAD skicama koje dolaze iz samog LG-a.

Prema informacijama koje prate ove slike, LG G6 bi trebao imati 5,3-inčni zaslon QHD rezolucije. Kao pogonski stroj spominje se Snapdragon 835, a na poleđini bi se trebale smjestiti dvije kamere, koje će navodno biti korištene za postizanje Bokeh efekta.

Prema ovim renderima, na dnu kućišta bi se trebali naći i USB-C i 3,5 mm audio utor, što bi značilo da se LG nije priklonio najnovijem trendu.

Službena najava se očekuje na MWC-u u Barceloni, a početak prodaje u ožujku ili travnju.

renders-of-lg-g6-based-on-factory-cad-images-5renders-of-lg-g6-based-on-factory-cad-images-4renders-of-lg-g6-based-on-factory-cad-images-2renders-of-lg-g6-based-on-factory-cad-images-1renders-of-lg-g6-based-on-factory-cad-images-3renders-of-lg-g6-based-on-factory-cad-images-6Article source: http://mob.hr/lg-g6-prvi-renderi-upucuju-na-napustanje-koncepta-modularnosti/