Letnji specijal donosi gomilu sadržaja u GTA Online

0
112

Zahvaljujući ogromnom broju igrača koje je u GTA 5 donela promocija na Epic Games Store, Rockstar Games ima dobar razlog za dodavanje noviteta, primarno u GTA Online.

Zahvaljujući velikom letnjem specijalu, GTA Online dobija niz noviteta, osveženja i aktivnosti za razne profile igrača. Primarni dodatak je 15 novih vozila, namenjenih upravo za letnju vožnju, kao što su Lampadati Tigon, Invetero Coquette D10, Vapid Peyote Custom, Benefactor BR8. Za vozila stiže i 15 novih točkova za off-road vozila, i 30 setova za nešto ležernija kola.

Neke od vozila možete koristiti na 9 dodatih staza za trkanje po uzavrelom asfaltu. Staze su namenjene trkanju sa bolidima, i to uz niz poboljšanja u gejmpleju, i sada vidljivim oštećenjima točkova i delova.

Ako niste za vozikanje po Los Santosu, tu je 6 novih kooperativnih misija, takođe u letnjem fazonu. Vlasnici Galaxy Superyacht mogu održati 6 različitih zadataka. Biznis bitke su takođe novitet za GTA Online, sa obogaćenim nagradama.

To nije sve, pošto letnji festival u GTA Online donosi i gomilu drugih dodatak, kao i poboljšanja igre, o kojima više možete pronaći na ovom linku.

Pored next-gen verzije planirane za 2021. godinu, šuška se i da će Rockstar u GTA 5 dovesti Nika Belića, Liberty Sitijem.

The post Letnji specijal donosi gomilu sadržaja u GTA Online appeared first on PLAY!.

Original Article