Letnji festival igara na Steamu odložen za 16. jun

0
22

Odlaganja, odlaganja, odlaganja.

Odlaganja događaja, razna prilagođavanja i slični postupci su nešto o čemu smo dosta slušali u ranijim mesecima ove godine zbog pandemije korona virusa. Kako su se kompanije prilagodile na fazon rada od kuće tako je krenulo vraćanje konvencijama i novim vestima.

Tu nije kraj, pošto talas rasno izazvanih nemira na tlu SAD dovodi do još jednog niza odlaganja događaja zakazanih za početak juna. Do sada su otkazani svi događaji planirani za period do 7. juna, kao i većina planiranih za kasniji period, gde spada čak i dugo očekivano predstavljanje Playstation 5 konzole.

Listi odloženih zbivanja pridružuje se letnji festival na Steam platformi koji donosi gomilu besplatnih demo verzija igara, bogatiju od prethodnih sezonskih izdanja. Uz probu različitih naslova, tokom trajanja festivala bi bile održane i razne prezentacije developera sa dodatnim detaljima o igrama.

Steam Summer Game Festival je pomeren za nedelju dana kasnije, tako da će umesto 9. juna, početi 16. juna i trajaće sve do 22. juna, objavljeno je na zvaničnom profilu Džefa Kinlija.

Prvobitni raspored zbivanja je bio dobro organizovan, a pošto novi datumi za većinu njih nisu poznati, i zapravo još uvek nisu sigurni, ne znamo da li će sve moći da se isprati valjano.

The Steam Game Festival: Summer Edition will now take place one week later. June 16 – 22. #SummerGameFest pic.twitter.com/1t5lY2UdaK

— Geoff Keighley (@geoffkeighley) June 5, 2020

The post Letnji festival igara na Steamu odložen za 16. jun appeared first on PLAY!.

Original Article