Let’s Sing Queen

0
471

Znamo da će ovo šokirati mnoge lјude, ali ne znate da pevam tako dobro kao Freddie Mercury. Svakako, poznato nam je da uskačemo na scenu nakon nekoliko previše piva i slavno posrćemo kroz “Bohemian Rhapsody”. Ko nije? Naši cvrkutavi zvuci nam zvuči sjajno u tom pijanom trenutku, ali sigurni smo da bi, ako bi ikada naišli na reprodukciju jednog našeg balavog nastupa, odmah sramotno stavili glavu pod sofu poput psa koji je pojeo papirnate peškire.

Zbog toga je Let’s Sing Queen tako slatko mučenje. Naše poslednje iskustvo sa Let’s Sing uklјučilo je kratko, ali zabavno druženje naše porodice sa Let’s Sing Country pre skoro godinu dana. Ali demoni mučenja u Ravenscourt Games zaista su pobolјšali njihovu igru za komoru bolova koja je 2020. godine, ovog puta suprotstavila nevine tate srednjih godina protiv verovatno najvećeg vokala koji je ikad hodao zemlјom. Od svih čudnih stvari koje radimo, malo je stvari koje smo uradio, a nateralo je da nas partner gleda tako poremećeno kao što je Let’s Sing Queen. Hvala momci!

Za one koji nisu upućeni, serija Let’s Sing omogućava igračima da pevaju uz poznate hitove, koristeći USB mikrofon ili mobilni uređaj (sa instaliranom besplatnom aplikacijom Let’s Sing). Izaberete numeru koja zatim počinje da se reprodukuje – sa pratećim histeričnim video zapisom – u pozadini. U ovoj instalaciji dugovečne serije pevate zajedno uz pesme Queen, dok igra sudi o vašoj sposobnosti da pogađate note, ostanete u ritmu i održavate one uber-duge Freddie Mercury visoke note.

Reči scrolluju po ekranu zajedno sa malim oblačićima nota – koji nude nejasne vizuelne pokazatelјe da li se note koje treba da pevate kreću nagore ili nadole. Tačnost (ili neki njen faksimil) donosi vam bodove i ako pogodite dovolјno nota u nizu, dobićete množitelј. To je to, stvarno. Postoji čitav niz načina da se stvari malo razjasne i vrlo osnovni sistem napredovanja (koji uglavnom otklјučava još onih čudnih malih Let’s Sing avatara), ali većinom jednostavno pevate zajedno sa Freddiem.

Pevanje sa Freddie-m nije ni približno lako kao pevanje uz country umetnike u prošlogodišnjem naslovu. Uglavnom smo uspeli da držimo korak sa delovima pesama u kojima Freddie Mercury peva sam, ali snažno smo se borili sa nekim od legendarnih Queen-ovih harmonija. Nismo sigurni šta tačno traži Let’s Sing Queen, ali možemo da uverimo programere da je nemoguće pevati petodelne harmonije jednim glasom.

Pesme poput “Bohemian Rhapsody” izuzetno su mešoviti mix, jer se razlikuju između Freddie-a koji izdvaja tekstove i više operskih harmonskih odlomaka. Na kraju smo se osećali poput budale koja oscilira našim glasom gore-dole, pokušavajući da utvrdimo koju notu je igra tražila. Kao i obično, naša sedmogodišnja ćerka može da nam uzme telefon u ruke i zavija od nepromišlјenosti u mikrofon, skuplјajući rezultate skoro toliko visoke kao naš što je. Tako da možda previše razmišlјamo o tome.Let’s Sing QueenUroniti u Let’s Sing Queen bez ikakvih priprema vrlo je nalik poput skakanja glavom u mutnu vodu. Verovatno ćete razbiti lobanju na stene nekih Queen-ovih hitova s početka 70-ih. Da li znate sve reči u “Good Old Fashioned Lover Boy” iz 1977? Ne? Tada očekujte da vam Let’s Sing Queen preda glavu na tanjiru tuge i neuspeha. U „Let’s Sing Queen“ je uklјučeno 30 numera, a ako niste super obožavalac Queen, neke od ovih pesama biće manje poznate.

Za svaki “We Will Rock You”, igrači mogu da očekuju da bulјe u dugački mračni tunel manje poznatog hita poput “Headlong”. Naravno, pozitivna strana ovoga je što će posvećeni igrači dobiti priliku da nauče puno novih Queen pesama koje im nisu bile poznate. Nije da je Queen sve to vreme izbacivao loše pesme. Ove numere su fantastične. Ali to ne menja činjenicu da smo znali sve reči na oko 25% numera, mogli bi da blebetamo još 25% i bili potpuno izgublјeni u poslednjoj polovini. Naše Queen znanje nije toliko jako kao što smo mislili.

Mislimo da je najbolјe da lјudi ulaze u Let’s Sing igre, znajući šta dobijaju. Ako neko očekuje super uglađeno iskustvo – na primer, nešto poput UbiSoft-ovih Just Dance igara – verovatno bi trebalo malo da smanji njegova očekivanja. Let ‘s Sing igre su u osnovi nekoliko menija i jednostavna grafika bačena preko zabavnih starijih muzičkih spotova. Ovo je serija igara koja verovatno uloži 80% njenog budžeta u prava na pesme i video zapise, ostavlјajući puno korisničkog interfejsa za recikliranje od naslova do naslova.

Ponuđeni modusi su jednostavni poslovi; pevajte zajedno, pevajte zajedno sa komadićima različitih pesama zbijenih zajedno, pevajte zajedno sa Freddie Mercury-em (što je, znate, ono što radite u svakom drugom režimu), pevajte uz nečiji asinhroni nastup kako biste pokušali da pobedite njihov rezultat. Ima puno za pevanje usput.

Jedna funkcija koja ovog puta izgleda da nedostaje je mogućnost dodavanja paketa pesama Let’s Sing. Prošle godine smo kupili nekoliko pakovanja kako bi Let’s Sing Country nam bio ukusniji i ne možemo da shvatimo kako da ih uvezemo. Bilo bi lepo kada bi mogli da sakupimo sav naš sadržaj Let’s Sing u jedno čvorište, ala Rock Band, ali to možda traži previše od ove skromne serije.

Šaliti se oko Let’s Sing igara postaje jedna od naših omilјenih godišnjih zabava, ali to ne znači da nam se te igre ne sviđaju. Dolazimo iz porodice koja obožava da peva karaoke i možete da se kladite da ćemo raspaliti sa ovom na našoj (verovatno se neće dogoditi) božićnoj zabavi. Ne postoji ništa poput prosipanja eggnoga na tepih, dok ujak Joca cvrkuće “I Want To Break Free”.

Zaista smo uživali u našem vremenu sa Let’s Sing Queen, jer Queen pesme su zaista dobre i uživamo u pokušajima da ih otpevamo. Naša deca obožavaju da zavijaju u pozadini i svi volimo kad naš partner zalupi vratima, jer vrištimo “We Are The Champions” dok on pokušava da ima Zoom poziv sa njegovim saradnicima.

Važno je zaista razumeti šta su igre Let’s Sing, pre nego što na njih bacite novac. Ovo je sigurno vrlo nišan naslov. Ali ako volite da pevate, volite Queen i želite da se osećate inferiorno u odnosu na jednog od najvećih pevača ikada, Let’s Sing Queen je vrsta čarolije.

Let’s Sing Queen was last modified: 2 septembra, 2021 by Nemanja Ristic

The post Let’s Sing Queen appeared first on ITNetwork.

Original Article