Lenovo Legion Go cena, hardver i ostali detalji kruže internetom

0
59
lenovo-legion-go-cena,-hardver-i-ostali-detalji-kruze-internetom

U trci za dominaciju na tržištu prenosivih konzola, čini se da je svaki developer i proizvođač fokusiran na to da stvara svoj uređaj. Već neko vreme se šuška o Lenovo Legion Go, još jednom konkurentu koji ulazi u arenu u narednim nedeljama. Sada, zahvaljujući izveštaju objavljenom od strane WindowsReport, cena, period izlaska i potpuna specifikacija Lenovo Legion Go su očigledno otkriveni.

Lenovo Legion Go je impresivan na papiru U WindowsReportovom izveštaju, otkriveno je da je izvor blizak timu otkrio dugačak dokument podržan video snimkom koji je potvrdio sve što ste mogli poželeti da znate o Lenovo Legion Go.

Čini se da će prenosni PC za igranje sa Windows 11 sistemom biti “otkriven” 1. septembra, spreman za komercijalno lansiranje u oktobru. Kada se konačno pokrene, koštaće €799 / $799, kraljevski zbir za bilo koji igrački uređaj.

Na specifikacionom listu dokumentovan je zapanjujući ekran od 8,8″. Da bi se to stavilo u perspektivu, Steam Deck ima ekran od 7″, kao i Asus ROG Ally i Switch OLED. Postoje tvrdnje da je to najmoćniji prenosni uređaj do sada, sa AMD Ryzen Z1 Extreme procesorom, 16 GB RAM-a od 7500Mhz, do 1 TB NVMe M.2 prostora za skladištenje i baterijom velikog kapaciteta sposobnom za funkcionalnost “Super Rapid Charge”.

Takođe ima sposobnost da se upari sa Lenovo Legion Glasses – setom AR naočara sa Micro OLED ekranima i ugrađenim zvučnicima ($499), i Lenovo Legion E510 RGB igračkim slušalicama, koje će vas koštati oko $49.99.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More