LEGO RADIO PUŠTA MUZIKU I OMOGUĆAVA VAM DA PRIKLJUČITE VAŠ PAMETNI TELEFON ZA PODRŠKU ZA SPOTIFY

0
49
lego-radio-pusta-muziku-i-omogucava-vam-da-prikljucite-vas-pametni-telefon-za-podrsku-za-spotify

LEGO ideje i njihova opsesija retro modelima neće uskoro prestati. Vintidž Polaroid SX-70 kamera, genijalni Tetris LEGO set, i sada LEGO Icons Retro Radio set su dovoljni dokazi. Novi set od 906 delova je omaž muzičkom dobu 50-ih i 60-ih kada je radio bio sastavni deo života.

Set je deo LEGO Ikone kolekcije po ceni od 100 dolara u LEGO prodavnicama širom sveta i zvaničnim online prodavnicama. Iako set (nažalost) ne može da pušta vašu lokalnu radio stanicu, ima nešto što će zadovoljiti online ljubitelje muzike.

LEGO Retro Radio

Oživljavanje retro elementa su svetli akcenti boja u beloj i braon boji prošlih vremena. Vi ćete biti više nego nestrpljivi da ga sastavite i istaknete kao centralni deo vašeg dnevnog boravka ili rezervišete najbolje mesto na vašim policama. Kada je potpuno sklopljen, brikovani radio stoji preko 30 cm visoko, 20 cm široko i 7 cm duboko. Dok bismo mogli pričati o njegovim nostalgičnim lažno-drvenim oblogama, pastelno plavo-zelenom eksterijeru, klasičnim rupama za zvučnik, produžnoj anteni i prozoru sa podešavanjem, funkcionalnost ni na koji način ne zaostaje.

LEGO radio dolazi sa unapred snimljenim pesmama kao što su lažne sportske stanice koje možete promeniti pomoću regulacionih točkića. Možete okretati točkić kako biste menjali ove kanale sa šumom radija koji vas vraća u prošlost. Drugi točkić se koristi za uključivanje i isključivanje unikatnog radija. Iako verujemo da su dizajneri mogli napraviti korak dalje ugradnjom tranzistorske radio jedinice, moraćete da oponašate osećaj slušanja starog radija tako što ćete ga pustiti na vašem telefonu. Da, možete priključiti vaš pametni telefon u skriveni odeljak na zadnjoj ploči i puštati vašu omiljenu muziku. Naravno, možete puštati Spotify ili Apple Music na ovom radiju, ali mi ćemo ostati pri puštanju klasične muzike samo zbog retro osećaja!

Read More