Lego kockama možete prilagoditi ovu tastaturu

0
35

Ova MelGeek-ova mehanička tastatura prilagođena Lego-u vam omogućava da zamenite više od samo njenih kapica i prekidača (preko Gizmodo). Ako vam se desi da imate gomilu Lego kockica, možete redizajnirati celu kutiju zahvaljujući Lego klinovima postavljenim sa strane i na dnu ploče.

PCPress.rs Image

Tastatura se, prikladno, zove Pixel, i iako nije zvanično licencirana od strane Lego-a, možete napraviti bilo koji dizajn – a možda čak i ugraditi postojeći set – direktno na kućište. Ima dizajn bez ključeva, što ga čini korak dalje u odnosu na ploče pune veličine, jer ne dolazi sa numeričkom tastaturom.

Ali kućište nije samo jedina stvar koju možete prilagoditi. MelGeek je pametno uključio klinove ispod svake kapice za tastere, omogućavajući vam da opremite tablu sopstvenim Lego poklopcima za tastere ako to želite.

Šta je bolje od Lego kockica i tastera koji klikću?

Da ne pominjemo da su i sami prekidači zamenljivi na vrući način, tako da možete da izvadite postojeće i instalirate one sa željenom količinom klikova. Kada ploču opremite svojim Lego tasterima i prekidačima, možete da je priključite na računar ( ili idite bežično) i igrajte se sa svojim RGB osvetljenjem.

Pixel još nije u prodaji, ali možete poručiti tastaturu po jeftinijoj ceni od 199 USD (koštaće 269 USD kada bude dostupan) ako platite naknadu za rezervaciju od 1 USD.

Izvor: TheVerge

The post Lego kockama možete prilagoditi ovu tastaturu first appeared on PC Press.Original Article