Lego DC Super-Villains

Najnoviji u dugom nizu „LEGO“ naslova je zaista nalik ostalim, ali iz svih pravih razloga. ’LEGO DC Super-Villains’ ima sve one dobre stvari kao i njeni prethodnici, posebno one koje su predstavljene u novijim izdanjima kao što su „LEGO Star Wars: The Force Awakens“. Igra obiluje poznatim DC lokacijama koje treba istražiti, vojskom loših momaka čije likove možete igrati i preokrenula je tipičnu formulu heroj/zločinac naopačke, čineći da ovo bude jedna zaista zanimljiva priča.

Priča prikazuje bitku između bezbrojnih zlikovaca iz DC univerzuma i novootkrivenih „heroja“, Justice Syndicate. Ova originalna priča, napisana u saradnji sa DC Comics-om, prepuna je LEGO humora i zaokružena ogromnim izborom glumaca. Skoro da možemo da osetimo žmarce dok slušamo Jokerov zloglasni smeh zahvaljujući Marku Hamillu. Intrigantne misije priče u ovoj igri su prožete svim vrstama zagonetki i izazova, osiguravajući da svaki nivo deluje sveže i jedinstveno umesto uniformisano i predvidljivo.

Ove igre su poznate po broju likova koje imate na raspolaganju, a „LEGO DC Super-Villains“ nije izuzetak. Napokon, igrači su dobili luksuz da iskuse drugu stranu medalje, preuzimajući ulogu zločinaca i izvršavajući podmukla dela. Svaki zločinac kojeg kontrolišete je jedinstven sa svojim odgovarajućim animacijama i posebnim potezima kako bi oslobađanje pokolja učinilo zadovoljavajućim sa različitim likovima. Livewire će levitirati električnom strujom i izbacivati smrtonosne statične eksplozije, dok će Harley Quinn fluidno kliziti kroz nivoe u animaciji na skejtbordu, noseći svoj čekić preko ramena. Međutim, uništavanje u ulozi zločinca nije jedina novost.

Po prvi put u „LEGO“ igri, vaš lični potpuno prilagodljivi lik je u samoj srži. Označena kao „novajlija“, vaša nestašna mala kreacija može biti promenjena od glave do pete, što priči zaista daje vaš lični pečat. Štaviše, horizonti prilagođavanja se samo šire dok igrate. Kako se priča otkriva, vaš lik će upiti nove moći, uključujući snopove energije koji mogu menjati boje i efekte.

Srećom, Travellers Tales je izmislio izvanrednu ravnotežu, pošto jednu dirljivu priču prekidaju slobodni delovi za istraživanje koji nude igračima osećaj slobode. Gotham City, Metropolis i bezbroj drugih DC lokacija su ponovo zamišljene sa LEGO zapletom i pune su izazova koje treba kompletirati i tajni koje možete pronaći, a sve to možete pratiti na svom pouzdanom mobilnom telefonu.

U opsežnijim otvorenim delovima sveta kao što je Gotham, možete brzo preći svoje okruženje tako što ćete dozvati sebi neko vozilo. Ostavite trag cigli u policijskom automobilu, ili izgradite Robinov bicikl da biste prozujali kroz trku koju je potrebno završiti. Postoji grupa vozila koja treba da odgovore na vaše potrebe, koja će vam uštedeti gnjavažu oko neumoljivog kretanja kroz veće prostore.

Čak i nakon priče ima mnogo toga da se uradi, pošto u ponovnoj poseti područjima u slobodnoj igri možete staviti tačku na mnoge priče. Dok napredujete glavnom pričom, otključaćete zlikovce na koje ste naišli na putu. Vraćanje na stare misije priče ili pažljivije istraživanje kutaka gde možete slobodno da šetate sa ovim novim dodacima dozvoljava pristup do sada nepristupačnim predmetima koje treba sakupiti. Ako težite ka tome da igricu završite sa 100% rezultata, onda se isplati vratiti se sa širim asortimanom sposobnosti koje zavise od zločinaca.

„LEGO DC Super-Villains“ je možda najbolja „LEGO“ igra do sada. Krećete se nepoznatim vodama zločinaca u uverljivoj priči koja je puna živahnog, zaštitnog „LEGO“ šarma i nadopunjena neverovatnim glasovima glumaca – odavno je prošlo vreme mumlanja i prigušenih filmskih isečaka. Uživajte u istom sjajnoom igranju ove igre u „LEGO“ stilu iz perspektive raznolikog raspona zlikovaca, od kojih je svaki jedinstven i zabavan za igru. Postojanje potpuno prilagodljivog lika na čelu priče u kojoj se može uživati i u co-op i solo režimima, predstavlja pravu prekretnicu za franšizu, dok dodatno naglašava kreativnost ovog „LEGO“ naslova. Iskreno, biti loš nikada nije delovalo tako dobro.

Lego DC Super-Villains was last modified: januar 28th, 2019 by ITN Team

The post Lego DC Super-Villains appeared first on ITNetwork.

Original Article