Left 4 Dead 2 dobija potpuno besplatni DLC – tu su nove mape, kampanja, oružja i niz poboljšanja

0
48

Ne, niste se vratili u period s početka prošle decenije, već je Valve stvarno izdao potpuno novi apdejt za kooperativnu zombi pucačinu Left 4 Dead 2.

Left 4 Dead 2 i dalje odoleva zubu vremena sa solidnom bazom igrača iza sebe, koja aktivno igra ali i doprinosi opstanku ovog kultnog naslova. Ovaj novi apdejt za igru je kreiran upravo kroz saradnju kompanije Valve za strastvenim igračima u trajanju od 11 meseci, i koji dosta inspiracije vuče iz prve igre.

Plod ove saradnje je dodavanje poveće količine sadržaja, i to potpuno besplatno za sve igrače. Left 4 Dead 2 će biti osvežen sa 30 novih mapa, 2 mutacije, arsenal oružja je takođe dobio osveženje u vidi dodatka melee alatki poput vile i ašova. Takođe, animacije karaktera su poboljšane dodavanjem novih, tu su dodatne glasovne linije glumaca, kao i niz unapređenja i ispravki bagova koji su godinama mučili igrače.

Najvažniji element ovog dodatka je definitivno istoimena kampanja, koja preživele vodi na alternativni put u odnosu na pre, što obećava potpuno novo uzbuđenje.

Apdejt/DLC je predstavljen trejlerom koji se fokusira na novine, ali za sada nije poznato kada će se pojaviti za preuzimanje.

Barem nešto dok čekamo da eventualno nekad dobijemo Left 4 Dead 3.

The post Left 4 Dead 2 dobija potpuno besplatni DLC – tu su nove mape, kampanja, oružja i niz poboljšanja appeared first on PLAY!.

Original Article