Leakovane su dodatne informacije o Fortnite trkačkom režimu

0
76
leakovane-su-dodatne-informacije-o-fortnite-trkackom-rezimu

Više informacija o već procurelom trkačkom režimu koji dolazi u Fortniteu je otkriveno, a igrači mogu očekivati hektične mehanike slične onima u igri Mario Kart. Fortnite je nesumnjivo najpoznatiji po svom Battle Royale režimu. Iako je Save the World trebalo biti glavna atrakcija, Fortnite Battle Royale je gotovo preko noći postao fenomen i sada je široko poznat širom sveta.

Iako je igra sada već gotovo šest godina dostupna, igra i dalje ima aktivnu bazu igrača, što je omogućilo Epic Games-u da proširi i koristi svoje resurse za stvaranje novih režima i mogućnosti kao što su popularni Creative režim i UEFN.

Izgleda da sada kada je Creative 2.0 već neko vreme dostupan, Epic Games možda usmerava pažnju na potpuno novi glavni režim igre. Prema informacijama koje su procurele u maju, Fortnite bi mogao dobiti sopstveni trkački režim. Pre nekoliko meseci, mnogo datoteka je ispitano i “leakeri” su pronašli indikatore da će režim igre kodnog imena DelMar doći u budućnosti.

Some stuff relating to racing mode’s MoveSet

The car’s handling will be affected by Mud and Ice

Drifiting will give you a turbo boost

you’ll be able to do flips in the air (like Rocket League)

The Octane Vehicle will be usable (a thread)

Via: Me

— not YLS-Dev trust (@NotJulesDev) August 2, 2023

Like Mario Kart

if you start driving before the race starts you get a headstart boost

there will be some sort of “Turbo” Mechanic

seems like epic is aiming for chaotic racing rather than something like Gran Torismo or something

— not YLS-Dev trust (@NotJulesDev) August 2, 2023

some more codenames

BackAxle

FrontAxle

DemolitionConfiguration

Drive

MudBehavior

IceBehavior

SupersonicSpeed

MaxLinearSpeed

DriftBoost

Drift

Turbo

Oversteer

Collision

RigidBody

DriveSetup

Drafting

— not YLS-Dev trust (@NotJulesDev) August 2, 2023

Leaker NotJulesDev otkrio je neke dodatne funkcije koje će igrači možda videti u ovom navodnom trkačkom režimu i čini se da će imati dosta sličnosti sa igrama Mario Kart i Rocket League. Verovatno će igrači moći da usavrše vreme ubrzanja neposredno pre početka trke kako bi dobili početni start, baš kao što bi uradili u Mario Kartu, a takođe će moći da driftuju kako bi dobili dodatni zamah. Fortnite je ranije sarađivao sa Rocket League, i možda postoje planovi da to ponove. U ovom režimu igre, automobili će navodno moći da se okreću u vazduhu skakanjem, i igrači će možda ponovo moći da voze Octane vozilo u Fortniteu.

Pored toga, novije dodate mehanike u Fortniteu, kao što je blato, igraće ulogu u projektu DelMar. Blato i led će uticati na vožnju automobila, pa bi igrači možda trebalo da izbegavaju blatnjave bare i ledene puteve.

Više informacija se polako otkriva vremenom, pa su fanovi počeli da dobijaju veću sliku o tome šta mogu očekivati od trkačkog režima igre. Izgleda da će ovo biti značajno dodatak Fortniteu i možda će se ispostaviti da je jednako velik kao i Battle Royale režim igre, posebno ako će imati svoj Battle Pass, kao i odvojeni takmičarski režim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More