Lavie Mini je netbook i igraća konzola u jednom

0
44

Lenovo je na CES 2021 sajmu predstavio jako zanimljivi netbook prijenosnik, koji se uz gaming dodatke pretvara u pravu igraću konzolu nalik na Nintendo Switch.

Odmah vam moramo naglasiti da Lavie Mini zasad još nije finalni proizvod, već se radi o radnom konceptu koji su razvili Lenovo i NEC, što znači da ne možemo garantirati da će se ikada pojaviti u slobodnoj prodaji, mada bismo ga jako rado voljeli vidjeti.

Lavie Mini dolazi s 8-inčnim zaslonom osjetljivim na dodir rezolucije od 1900 x 1200 piksela, a pokreće ga Intelov procesor 11. generacije i7-1180G7 s Intel Iris Xe grafikom uz pomoć 16 GB LPDDR4x 4266 MHz RAM-a i 256 GB m.2 SSD diska. Na uređaju se nalaze dva USB 3.1 Type-C porta i mala tipkovnica s okruglim tipkama.

Kada (ako) se nađe na tržištu, za njega ćete moći dokupiti dva bežična kontrolera koji dolaze na bočnim stranicama i pretvaraju ga u konzolu nalik na Switch, a za kućne potrebe ćete na raspolaganju imati dock s dodatnim USB portovima i HDMI izlazom za [email protected] fps igranje na televizoru.

Obzirom da još uvijek ne postoji timeline daljeg razvoja, nije poznato kolika bi mu mogla biti cijena.

Original Article