Last of Us TV serija dobila izuzetno pozitivne inicijalne ocene kritičara

0
47
last-of-us-tv-serija-dobila-izuzetno-pozitivne-inicijalne-ocene-kriticara

Počele su da se pojavljuju prve recenzije HBO TV adaptacije The Last of Us igre, koje su izuzetno pozitivne.

Variety naziva emisiju „obećavajućom, dirljivom sagom o zombijima”, navodeći: „Ono što funkcioniše u vezi sa The Last of Us funkcioniše dovoljno dobro da se vidi bliska budućnost u kojoj će serija završiti među najboljima na televiziji.

Digital Spy ga naziva „prvim sadržajem za najbolju seriju godine“, dodajući da serija menja narativ igre, ali tvrdi: „Dok bi se okoreli puristi mogli protiviti nekim od ovih promena, ta tišina koju možete čuti je da nas nije briga jer će ova serija sve to prevazići.”

U recenziji sa 5 zvezdica, Empire je naziva „udobno najboljom adaptacijom video-igre ikada napravljenom“, proglašavajući je „sjajnim primerom kako adaptacija funkcioniše, kako zadržati elemente onoga što je funkcionisalo dok postoji samopouzdanje za istraživanje novih smerova, da se univerzum proširi, da se napravi stvar koja stoji na sopstvenim nogama“.

Međutim, nisu sve publikacije bile bez kritike. Entertainment Weekly daje emisiji ocenu B, tvrdeći da „ne može da odluči da li je adaptacija ili repriza (scena iz igre)“.

Naravno, videćemo kakav će sud dati sama publika, i to već od 15og decembra, kada Last of Us serija krene sa emitovanjem na HBO Max pre emitovanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More